مجله رویسا

برنج‌های آلوده با درصد بالایی از سموم

طی یک تحقیق به عمل آمده مشخص شد که اکثر برنج های هندی به دلیل بالا بودن میزان سرب و آرسنیک و همچنین برنج پاکستانی به دلیل میزان بالای کادمیوم خارج از رنج استاندارهای مجاز سلامت جامعه و صنعت غذای ایران را به شدت تهدید میکنند.

اینجا بحث کیفیت مطرح نیست بلکه بحث وجود مواد شیمیایی و سمی در میان است.

پس بهتر است با توجه به توضیحات یاد شده در انتخاب برنج مناسب و فاقد سموم و مواد شیمیایی دقت بیشتری داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *