مجله رویسا

برنج دمپخت و آبکش شده

برنج دمپخت

برنج دمپخت و آبکش شده:
شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که برنج دمپخت بهتر است یا آبکش شده!
برنج های اصل علاوه بر داشتن نشاسته و چربی، دارای ویتامین آن هم از گروه ویتامین ب می باشد و در صورت آبکش کردن برنج ویتامین های محلول در آن هم همراه با آب آبرنج از دست می روند.
با این تفاصیل و توضیحات مسلما ارزش غذایی برنج دمپخت یا کته بیشتر از برنج آبکش شده است.
شاید برای برخی افراد این تصور ایجاد شده باشد که با آبکش شدن برنج مقدار نشاسته موجود در آن هم شسته می شود، اما این درست نمی باشد زیرا خود دانه های برنج حاوی نشاسته هستند و افراد دارای اضافه وزن میبایست در مصرف آن دقت و حساست بیشتری به خرج دهند مخصوصا در مقابل مصرف ته دیگ آن که بسیار پرچرب و پرکالری است.

برنج قهوه ای و برنج سفید:
برنج قهوه ای موجود در بازار همان برنج سفید است اما با پوست کلف تر و سبوس بیشتر.
همانطور که در مطالب قبلی هم به آن اشاره شده بود، برنج دارای چند لایه می باشد و فقط در صورت جدا کردن لایه بیرونی از برنج، برنج قهوه ای به دست می آید که از نظر ارزش غذایی بهتر و دارای عطر و طعم بیشتری هم از برنج سفید می باشد.
در برخی از موارد به این نوع برنج ها، برنج سبوس دار هم می گویند که با توجه به لایه برداری کمتر و وجود سبوس روی آن، دارای ویتامین هایی از جمله ویتامین ب، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز و … می باشد که این مطلب باعث این شده تا مردمان جنوب شرق آسیا از این نوع برنج ها بیشتر استفاده کنند.

انواع برنج های ایرانی از نظر حرفه ای ها:
برنج های ایرانی هم از نظر تنوع آب و هوایی و هم از نظر عطر و بو یک سر و گردن از هم نوع های خود بالاتر است. البته در برخی از برنج ها همانند صدری، دارای پروتئین بالایی می باشند که میتوان با قرار دادن این نوع برنج ها در بین دو دست و مالش آن، چربی موجود در آن را حس کرد. برنج هایی همانند هاشمی ، علی کاظمی، دم سیاه و … از جمله برنج های مربوط به خانواده برنج صدری می باشند.
کشت و پیدایش برنج طارم از مازندران است و این برنج از نظر ابعاد کوتاه تر از صدری می باشد. برنج طارم حتی ساعت ها پس از پخت هم نرمی و لطافت خود را حفظ میکند.

تجربه خرید مشتریان:
تجربه نشان داده که معمولا کدبانوها در مراسمات و مهمانی ها درباره برنج و پخت آن هم صحبت هایی را به میان میاورند. یکی از عطر آن میگوید، یکی از طعم آن و دیگری هم از قد آن، این بحث ها در رابطه با فروشگاه های اینترنتی هم به همین صورت است و مشتریان و متقاضیان خرید برنج تمایل دارند تا از اطلاعات دیگران استفاده کنند و از تجربه خرید دیگر مصرف کنندگان هم برای رسیدن به خرید بهتر و با کیفیت تر بهره ببرند.
شاید برخی از افراد هم هستند که تا به حال از برنج شمال کشور و محصولات فروشگاه اینترنتی رویسا استفاده نکرده اند و عطر و بوی واقعی برنج برایشان نامفهوم و غریبه است. معیار فروش محصولات فروشگاه اینترنتی رویسا فقط مربوط به عطر و بوی ان نمی باشد بلکه کیفیت و قد برنج بعد از پخت هم از ملاک های این مجموعه میباشد.
لازم است این را هم خدمتتان عرض کنیم که در کل برنج ها دارای چند دسته می باشند.
– اول برنج هایی که ظاهر خوب و قد مناسب می باشند ولی از نظر طعم و بو دارای نقاط ضعف می باشند .
به عنوان مثال از برنج صدری که دارای قد و قیافه خوبی است در چلوکبابی ها از آن استفاده می شود و در عوض روغن و کره میتواند کمبود عطر و بو را جبران کنند.
– دوم برنج هایی که شکل و قیافه خوبی دارند و همچنین دارای عطری مناسبی هم هستند.
– سوم برنج هایی که عطر و بوی زیادی دارند و طعم شان هم از سایر برنج های هم رده خود بالاتر می باشد.

جمع‌بندی:
در کل مشخص شد که هر فردی دارای سلیقه مختص به خود و همچنین دارای معیارهایی از نظر سنجش یک محصول می باشد.
این را هم بدانید که با وجود تعریف و تمجید فروشنده های برنج ، این آشپزخانه و کدبانو ها هستند که کیفیت و مرغوبیت برنج را مشخص می کنند.
پیشنهاد می شود که قبل از خرید عمده برنج ، کمی از برنج مورد نظر را پخت کنید تا از قد، عطر، بو و … آن باخبر شوید.

شما عزیزان می توانید برای خرید اینترنتی برنج به این صفحه مراجعه کنید

ضمنا می توانید برای خرید برنج طارم محلی مازندران از این صفحه اقدام کنید

برنج طارم قهوه ای  یکی دیگر از محصولات با کیفیت شمال ایران می باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.