مجله رویسا

از برنج بیشتر بدانیم

برنج یکی از پرمصرف ترین غلات در بین مردم جهان است که غذای دو سوم مردم این کره خاکی را تشکیل می دهد. خصوصیات ویژه برنج باعث شده که این ماده به عنوان یک غذای پرطرفدار و پرمصرف تبدیل شود.

این ماده حاوی 103 کالری در ازای هر نیم لیوان برنج می باشد، همچنین برنج فاقد ترکیباتی همچون کلسترول، گلوتن و چربی می باشد و هضم آن هم پس از مصرف بسیار ساده می باشد.

ارزش مواد تشکیل ‌دهنده‌ در برنج:

کربوهیدرات‌ها:

رژیم غذایی هر فرد دارای کربو هیدرات های ساده و پیچیده ای می باشد که بدن هر انسان بخش وسیعی از انرژی خود را از این منبع تامین میکند. به طور میانگین نیمی از کالری مصرفی بدن را کربوهیدرات هایی همچون برنج تامین می کنند. بنابراین برنج از خانواده کربو هیدرات ها بوده و دارای ویتامین ها و مواد معدنی بالایی می باشد.

تحقیقات دانشمندان نشان می دهد که برنج حاوی فیبر هم بوده و مصرف فیبر در روز میتواند از بیماری های مزمن جلوگیری و درصد ابتلا به آنها را کاهش دهد.

مواد و غذاهای حاوی فیبر رژیمی می تواند باعث بهبود عملکرد روده ها را تقویت کند و از بیماری های مربوط به روده جلوگیری و یا باعث کاهش آن شود.

کلیه برنج فروشگاه اینترنتی رویسا حاوی 0.3 گرم فیبر رژیمی می باشند.

پروتئین برنج:

پروتئین‌های موجود در غذا می تواند باعث فرآهم نمودن اسید آمینه برای ساخت بافت ها و آنزیم ها گردد و همچنین قابلیت فرآهم نمودن برخی از هرمون های بدن را نیز دارد.

پروتئین ها از زنجیره هایی که واحد آنها را اسید آمینه ها تشکیل می دهند به وجود می آیند. در حالت عادی بدن انسان قابلیت تولید اسید آمینه های مورد نیاز را ندارد و این اسید آمینه ها از رژیم های غذایی مختلف وارد بدن می شود.

شاید برنج های مورد مصرف از منابع غنی پروتئین به شمار نیایند اما کیفیت پروتئینی آنها به مراتب از سایر غلات بالاتر می باشد.

جالب است بدانید که کامل ترین پروتئین غذایی مربوط به پروتئین تخم مرغ می باشد که از نظر سازمان جهانی خواربار و کشاورزی انتخاب شده است.

ارزش بیولوژیکی پروتئین برنج 86 درصد است. ارزش بیولوژیکی مربوط به پروتئین برنج اصل فروشگاه اینترنتی رویسا هم به واسطه اصل بودن 86 است. باید به این نکته هم اشاره نمود که بعد از برنج، پروتئین ذرت فروشگاه اینترنتی رویسا 40 می باشد.

طبق استانداردهای تعریف شده از پروتئین ها، پروتئین های با کیفیت دارای ارزش بیولوژیکی بالای 70 هستند.

چربی:

برنج های اصل حاوی مقدار کمی چربی هم می باشد که بدن انسان این قابلیت را دارد که کلیه اسید های چرب مورد نیاز خود را بسازد.

همچنین برنج فاقد کلسترول بوده و به دلیل درصد کم چربی می توان از برنج به عنوان یک رژیم غذایی فوق العاده نام برد.

بنابراین برنج یک غذای سالم و مقوی که دارای خواص درمانی بسیاری نیز است که می توان به تعدادی از این خصوصیات خوب اشاره کرد.

  • برنج باعث می شود تا تحرکات معده و روده کم شود.
  • برنج قابلیت این را دارد تا از جوانه آن نوعی مالت مقوی به دست آورد.
  • آب برنج اصل و بدون مواد شیمیایی بسیار مقوی بوده و میتوان به عنوان یک ماده تقویت کننده به نوزادان داد.
  • برنج مخلوط شده با شیر و شکر بسیار مقوی است.
  • استفاده از برنج باعث تعادل قند خون می شود.

کلیه محصولات فروشگاه اینترنتی رویسا اصل و فاقد هرگونه مواد افزودنی میباشد.

اگر می خواهید در مورد برنج قهوه ای اطلاعات به دست بیاورید این لینک را بررسی کنید

شما عزیزان می توانید برای خرید برنج طارم محلی مازندران از این صفحه اقدام کنید یا برای خرید اینترنتی برنج به این صفحه مراجعه فرمایید

 

آرد برنج چیست؟

چرا برنج قهوه ای ؟

آرد جو چیست؟

آرد سوخاری و دانستنی های آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.