فلفل سیاه تقلبی علاوه بر اینکه چند رنگه است داری دانه های درشت تر و مواد اضافی قابل لمس می باشد.
فلفل سیاه تقلبی بیش از اندازه سیاه می باشد زیرا در مرحله برداشت و فرآوری آن دقت لازم به عمل نیامده و همچنین از مواد اضافی تشکیل شده است.
پس از خرید فلفل سیاه با چنین ویژه گی هایی منصرف شوید.
یک قاعده در بین فلفل ها وجود دارد که با درشت تر شدن دانه ها تندیشان کمتر و در عوض عطرشان بیشتر می شود.
دلیل سیاهی بیش از اندازه فلفل های بی کیفیت این است که دانه های فلفل یا روی درخت سیاه می شوند و یا تحت نور شدید و مستقیم خورشید خشک و این امر باعث بی کیفیت شدن دانه های فلفل می شود.
فلفل های اصل دارای رنگی قهوه ای و پودری نرم و یکدست هستند و از کیفیت عطر و طعم بهتری هم برخوردار هستند زیرا در مرحله خشک کردن آن دقت بیشتری شده است.
برای خرید اینترنتی فلفل بر روی این لینک کلیک کنید
کلیه محصولات فروشگاه اینترنتی رویسا اصل و فاقد هرگونه مواد افزودنی میباشد.
آرد برنج چیست؟
چرا برنج قهوه ای ؟
آرد جو چیست؟
آرد سوخاری و دانستنی های آن
کامنت بگذارید