مجله رویسا

زنجبیل

ادویه ها-زنجبیل

زنجبیل از نظر پزشکی و طب سنتی ادویه ای گرم و خشک است.

زنجبیل با توجه به طعم و عطر خوب خود در بسیاری از غذاها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. در بسیاری از موارد هم از زنجبیل در تهیه دمنوش و چای ها استفاده می شود.

مصرف زنجبیل:

همانطور که قبلا هم به آن اشاره کردیم زنجبیل یک ماده معطر برای اکثر آشپزخانه ها به شمار می رود.

ریشه های زنجبیل در هنگام جوانی گوشتی و آبدرا هستند که در اغلب موارد هم مشاهده شده از آن در ساخت ترشی هم استفاده می شود. یکی دیگر از استفاده های زنجبیل استفاده از آن به صورت جوشانده در آب است.

فواید زنجبیل:

مهمترین فواید قابل اشاره در رابطه با زنجبیل این است که، زنجبیل کاهنده قند خون بوده و از تهوع جلوگیری می کند. به درمان زخم معده کمک کرده و باعث افزایش حافظه می ود، همچنین این ماده در کنترل دردهای مفصلی و آرتروز هم مورد استفاده قار می گیرد.

پودر زنجبیل فروشگاه اینترنتی رویسا، چاشنی محبوبی است که علاوه بر طعم خوش، خواص دارویی و درمانی بسیاری نیز دارد و در اکثر غذاها به عنوان چاشنی مورد استفاده قرار می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.