رویسا
طرز تهیه آش رشته…
...

مواد لازم:

رشته مخصوص آش 400گرم
سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز ) 1 كیلو
نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄبه مقدار مساوی ) 450 گرم
نعناع خشك 4 قاشق
پیاز داغ آماده 4 قاشق سوپ خوری
سیرداغ آماده یک قاشق سوپ خوری
كشك ساییده غلیظ یک پیمانه
آرد 2 قاشق
روغن به میزان لازم
نمك و فلفل به مقدار كافی

روش تهیه:
حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده می گذاریم كاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند.
سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم. سپس در ظرف مورد نظر می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ سیر داغ  تزیین می كنیم.
برای خوش طعم تر می توان از آب قلم هم در آش استفاده کرد.

کامنت بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید0
هیچ محصولی را به سبد خرید اضافه نکردید
ادامه خرید
0