آموزش

طرز تهیه آش رشته…

مواد لازم:

رشته مخصوص آش 400گرم
سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز ) 1 كیلو
نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄبه مقدار مساوی ) 450 گرم
نعناع خشك 4 قاشق
پیاز داغ آماده 4 قاشق سوپ خوری
سیرداغ آماده یک قاشق سوپ خوری
كشك ساییده غلیظ یک پیمانه
آرد 2 قاشق
روغن به میزان لازم
نمك و فلفل به مقدار كافی

روش تهیه:
حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده می گذاریم كاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند.
سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم. سپس در ظرف مورد نظر می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ سیر داغ  تزیین می كنیم.
برای خوش طعم تر می توان از آب قلم هم در آش استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.