آموزش

طرز تهیه دسر دو رنگ ژله ای …

‌مواد لازم برای ژله سفید:

شکر  ۱ استکان

نشاسته ذرت  ۱ استکان

شیر پرچرب  ۶ استکان

وانیل ۱ قاشق مرباخوری

‌برای ژله رنگی داخلش:

شکر  ۱ استکان

نشاسته ذرت  ۱ استکان

آب پرتقال  ۶ استکان

پودر نارگیل برای تزیین

طرز تهیه:

۱- مواد ژله سفید را در یک قابلمه مناسب مخلوط کرده و روی حرارت متوسط با همزن سیمی مرتب هم بزنید. شروع به جوشیدن که کرد شعله زیرش روا کم کم کنید و ۵ دقیقه دیگر بپزید و هم بزنید. بگذارین کنار تا کمی خنک شود.

۲- یک کاسه بزرگ بردارید دیواره‌هایش را کمی خیس کنید. مواد ژله سفید را داخل کاسه بریزید. ژله دوم را با دقت دقیقاً وسطش ریخته و رویش را با سلفون بپوشانید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *