مجله رویسا

عمده ترین عوامل مؤثر در فساد مواد غذایی…

  • رطوبت ماده غذایی: هر چه رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد زودتر فاسد می شود مثل شیر یا گوشت.
  • PH مواد غذایی: هرچه محیط مواد غذایی اسیدی تر باشد دیرتر فاسد می شود مثل سرکه دیرتر از پروتئین ها فاسد می شوند.
  • وجود مواد مغذی: هرچه یک ماده غذایی، مواد مغذی بیشتری داشته باشد زودتر فاسد می شود مثل شیر زودتر از زردچوبه فاسد می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *