رویسا
فرق بین عطر و طعم برنج کته و آب کش شده
...

شاید برای برخی این سوال مطرح شود که آیا برنج آب کش شده خوش عطر تر است یا برنج کته!

برای این کار اول میبایست به نحوه پخت برنج آن هم پخت کته بپردازیم، زیرا با پخت برنج به صورت کته میتوان به طعم و عطر اصلی برنج پی برد. حال میبایست دلیل این موضوع را هم پیگیری کنیم که به چه دلیل میتوان با پخت برنج کته به مرغوبیت برنج پی برد.

دلیل این موضوع این است که برنج آب کش شده مواد و املاح خود را که شامل عطر و بو میباشد را در این پروسه از دست می دهد.

برای همین موضوع است که ما نحوه پخت برنج کته را پیشنهاد می دهیم زیرا همانطور که در بالا اشاره شد با آب کش کردن برنج، املاح و مواد مغذی به همراه عطر و بوی برنج کاسته شده و این امر میتواند برنج مرغوب شما را هم به واسطه اشتباه در نحوه پخت دستخوش خود نماید.

چه طور فرق بین برنج کته و آب کش را تشخیص دهیم؟

به راحتی میتوان به این نتیجه رسید که طعم و مزه برنج ارتباط مستقیمی به نحوه پخت آن دارد، به این صورت که در روش پخت برنج کته، برنج همراه با مواد و املاح موجود در خود جوش خورده و پخت می گردد و به همین دلیل دارای ارزش غذایی به مراتب بالاتری نسبت به برنج آب کش شده است.

باید به این نکته هم اشاره شود که در صورت دور ریختن آبی که همراه با برنج جوشیده و در نهایت آب کش شده، ویتامین ها و مواد مغذی و فیبرهای مفید آن هم دور ریخته خواهند شد.

روشن است که این ویتامین ها، در مزه و طعم برنج نیز تاثیر دارند و طعم برنج آب کش شده را متفاوت از برنج کته می نمایند و بر آن تاثیر می گذارند.

 شستن برنج قبل از پخت کار درستی است؟

در مطالب قبل به دو روش پخت کته و آب کش شده اشاره شده اما این نکته مهم را حتما باید مد نظر قرار داد که قبل از پخت برنج با هر روشی، برنج خام دو الی سه بار شسته شود تا گرد و غبار به همراه سایر آلودگی موجود در برنج شسته شود و در نهایت وارد پلو نشود.

در این مطلب جداگانه برنج دمپخت و آبکش شده را بررسی کرده ایم

2نظر

محسن گفت:

ممنون از مطلب مفیدی که انتشار دادید./

رویسا گفت:

سلام دوست عزیز
شما لطف دارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید0
هیچ محصولی را به سبد خرید اضافه نکردید
ادامه خرید
0