خیلی وقتها با یسری مواد ساده و بدون دردسر میتونید یه کیک یخچالی درست کنید. در این پست به شما آموزش تهیه یک پای شکلات و خامه را آموزش میدهیم که بسیار خوشمزست. حتما ببینید و درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
بیسکوییت پذیرایی بزرگ 10 عدد
کره آب شده 4 ق غ خ
بیسکوییت لیدی فینگر به تعداد لازم
شیرعسل 2 قوطی
شیر 1، 1/2 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1 ق چ خ
نشاسته ذرت 3 ق غ خ
خامه قنادی 1، 1/2 پیمانه
مواد لازم برای گاناش:
شکلات 3/4 پیمانه
خامه داغ 3/4 پیمانه
طرز تهیه:
1- ابتدا بیسکوییت ها را خوب خرد کرده و کره آب شده را با آن مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید و با قاشق فشار دهید تا منسجم شود و شیرینی های لیدی فینگر را دور قالب بچینید و 1 ساعت در فریز بگذارید تا خود را بگیرد.
2- شیر عسل، شیر و زرده تخم مرغ را در ظرفی با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند. سپس عصاره وانیل و پودر نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید، بعد از چند دقیقه هم زدن آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
3- در این مرحله در ظرفی مناسب خامه قنادی را با همزن انقدر میزنید تا حالت فرم گرفته دربیاید سپس مواد خنک شده مرحله 2 را به آن اضافه کرده و روی بیسکوییتهای له شده در مرحله اول میریزیم و میگذاریم یک شب در یخچال بماند.
4- در مرحله آخر شکلاتها را خرد کرده و به خامه ساده که روی حرارت ملایم داغ کردهایم اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا شکلات آب شود و سپس روی کیک میریزیم و 1 ساعت در یخچال استراحت میدهیم تا خود را بگیرد. در نهایت این پای خوشمزه خامه و شکلات آماده است … نوش جان.