طرز تهیه تزئینات شکلاتی- مجله زندگی رویسا

روش‌های تزئین کیک و دسر با شکلات

کیک و شیرینی‌ها با روکش یا تزئین شکلات از محبوب‌ترین شیرینی‌ها در جهان محسوب می‌شوند. اما درست کردن قطعات تزئینی شکلات بر روی کیک و شیرینی شاید برای بسیاری از افراد کار سختی باشد. در ابتدا باید از برند و مارک شکلات با کیفیت استفاده کنید سپس در این مقاله به شما روش بسیار ساده برای بن‌ماری و ذوب کردن شکلات را تشریح و به سادگی می‌توانید هر اشکالی که دوست دارید درآورید و کیک و شیرینی و دسر خود را تزئین کنید. با ما همراه باشید…

روش بن ماری کردن شکلات- مجله زندگی رویسا

روش اول: بن‌ماری

1- ابتدا شکلات با مارک خوب و با کیفیت را تهیه و به قطعات کوچک خرد کنید تا زودتر ذوب شوند و در ظرف مناسب ( پیرکس) بریزید.

2- در ظرفی بزرگتر آب را به جوش بیاورید و پس از اینکه آب بجوش آمد حرارت آن را کم کرده و ظرف شکلات را بالای ظرف آب قرار دهید به طوری که هیچ تماسی با هم نداشته باشند و شکلات با بخار آب گرما دیده و ذوب شود. توجه کنید که ظرف شکلات با آب تماسی نداشته باشد و در ظرف شکلات، ذره‌ای آب یا بخار آب نرود.

3- پس از یک یا دو دقیقه شکلات‌ها شروع به ذوب شدن می‌کنند، برای اینکه روند ذوب شدن سریعتر انجام شود می‌توانید با قاشق ( چوبی، فلزی و یا لیسک) شکلات‌ها را هم‌بزنید تا گرما بصورت یکدست به آن‌ها انتقال یابد. اما دقت کنید قاشق نباید مرطوب باشد.

4- پس از ذوب شدن شکلات می‌توانید در قالب ریخته و یا به فرم دلخواه درآورید.

روش دوم: استفاده از ماکروویو

در این روش نیز باید شکلات‌ها را در ظرف مناسب قرار دهید و درون ماکروویو به مدت 30 ثانیه بگذارید. سپس شکلات‌ها را خارج کنید و شروع به همزدن نمایید تا کاملا ذوب شوند. اگر همچنان شکلات‌ها کاملا ذوب نشده دوباره آن را به مدت 5 ثانیه در فر قرار دهید و هم بزنید تا یکدست شوند.

نکته: حرارت ماکروویو نباید زیاد باشد چون باعث سوختن و خمیری شدن شکلات می‌شود.

ویدئو آموزش شک‌دهی به شکلات

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *