کیک و شیرینیها با روکش یا تزئین شکلات از محبوبترین شیرینیها در جهان محسوب میشوند. اما درست کردن قطعات تزئینی شکلات بر روی کیک و شیرینی شاید برای بسیاری از افراد کار سختی باشد. در ابتدا باید از برند و مارک شکلات با کیفیت استفاده کنید سپس در این مقاله به شما روش بسیار ساده برای بنماری و ذوب کردن شکلات را تشریح و به سادگی میتوانید هر اشکالی که دوست دارید درآورید و کیک و شیرینی و دسر خود را تزئین کنید. با ما همراه باشید…
روش اول: بنماری
1- ابتدا شکلات با مارک خوب و با کیفیت را تهیه و به قطعات کوچک خرد کنید تا زودتر ذوب شوند و در ظرف مناسب ( پیرکس) بریزید.
2- در ظرفی بزرگتر آب را به جوش بیاورید و پس از اینکه آب بجوش آمد حرارت آن را کم کرده و ظرف شکلات را بالای ظرف آب قرار دهید به طوری که هیچ تماسی با هم نداشته باشند و شکلات با بخار آب گرما دیده و ذوب شود. توجه کنید که ظرف شکلات با آب تماسی نداشته باشد و در ظرف شکلات، ذرهای آب یا بخار آب نرود.
3- پس از یک یا دو دقیقه شکلاتها شروع به ذوب شدن میکنند، برای اینکه روند ذوب شدن سریعتر انجام شود میتوانید با قاشق ( چوبی، فلزی و یا لیسک) شکلاتها را همبزنید تا گرما بصورت یکدست به آنها انتقال یابد. اما دقت کنید قاشق نباید مرطوب باشد.
4- پس از ذوب شدن شکلات میتوانید در قالب ریخته و یا به فرم دلخواه درآورید.
روش دوم: استفاده از ماکروویو
در این روش نیز باید شکلاتها را در ظرف مناسب قرار دهید و درون ماکروویو به مدت 30 ثانیه بگذارید. سپس شکلاتها را خارج کنید و شروع به همزدن نمایید تا کاملا ذوب شوند. اگر همچنان شکلاتها کاملا ذوب نشده دوباره آن را به مدت 5 ثانیه در فر قرار دهید و هم بزنید تا یکدست شوند.
نکته: حرارت ماکروویو نباید زیاد باشد چون باعث سوختن و خمیری شدن شکلات میشود.