سیر و پیاز ضامن سلامتی - مجله زندگی رویسا

سیر و پیاز، ضامن سلامتی

بعضی افراد در غذاهای خود آنقدر از پیاز یا سیر استفاده می‌کنند که ممکن است شما علاقه‌ایی به خوردن آن نداشته نباشید. اما اشتباه نکنید، وجود سیر و پیاز در رژیم غذایی روزانه علاوه بر اینکه غذای شما را خوش طعم و خوشمزه می‌کند، براحتی سلامتی شما را بیمه خواهد کرد. در این مقاله از مهمترین و کاربردی‌ترین خواص سیر و پیاز به صورت مختصر بیان شده تا بتوانیم شما را به خوردن آن ترغیب کنیم. پس با ما همراه باشید…


سیر و پیاز آنتی باکتری و ضد التهاب طبیعی- مجله زندگی رویسا

آنتی‌بیوتیک، آنتی باکتری و ضد التهاب طبیعی

سیر به دلیل داشتن خاصیت آنتی باکتریایی، یک آنتی بیوتیک به حساب می‌آید. این خاصیت سیر در حالت خام بیشتر وجود دارد و با خرد کردن آن آلیسین موجود در آن آزاد می‌شود. در واقع، هرچه سیر بیشتر خرد شود آلیسین بیشتری را آزاد می‌کند.
علاوه بر این، سیر خاصیت ضد التهابی نیز دارد. وجود سیر در سبد غذایی روزانه افراد، التهاب‌های مزمن و دردناک را کاهش داده و از بدن در برابر عفونت باکتریایی محافظت می‌کند. قابل ذکر است که هر غذایی که خاصیت ضد التهابی دارد، یک ماده غذایی ضد سرطانی نیز است. زیرا با سرطان با بروز التهاب در بدن مرتبط است.


سلامت قلب و کاهش کلسترل با سیر و پیاز- مجله زندگی رویسا

رقیق شدن خون و کاهش کلسترل

سیر و پیاز برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید است بنابراین بسیار مصرف آن توصیه می‌شود. چرا که سیر و پیاز به گردش خون کمک کرده و خطر لخته شدن و انسداد عروق ناشی از چربی‌های مضر را کاهش می‌دهد. عدم رعایت رژیم غذایی مناسب که منجر به انسداد رگ‌های خونی شود، در صورت عدم درمان ممکن است به حمله قلبی و بیماری‌های آن منجر شود.


پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا با سیر و پیاز- مجله زندگی رویسا

افزایش ایمنی در برابر آنفلوآنزا و سرما خوردگی

سیر و پیاز از یک خانواده‌اند و ترکیبات مشابهی دارند و هر دو دارای خاصیت ضد ویروسی هستند. این ترکیبات باعث افزایش واکنش بدن دربرابر مهاجمان می‌شود و به عنوان یک ماده دارویی طبیعی آن‌ها را دفع می‌کند و ایمنی بدن را در برابر بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا افزایش می‌دهد.


کاهش خطر ابتلا به سرطان با سیر و پیاز- مجله زندگی رویسا

کاهش خطر ابتلا به سرطان

مصرف قابل توجه سیر و پیاز در رژیم غذایی روزانه می‌تواند خطر ابتلا به سرطان تخمدان، کلیه، حنجره و روده بزرگ را کاهش می‌دهد. مصرف این سبزیجات در وعده‌های غذایی از رشد زخم‌های پیش سرطانی در روده بزرگ و پوشش دستگاه گوارش جلوگیری می‌کند.
بسیاری از محققان از جمله دانشمندان ایتالیایی با بررسی‌های خود به ارتباط مصرف سیر و پیاز و کاهش خطر ابتلا به سرطان پی برده‌اند. نتایج تحقیقات نشان داد افرادی که سیر و پیاز را در سبد غذایی روزانه خود دارند، کمتر در معرض ابتلا به سرطان قرار دارند.

محصولات سلامت در فروشگاه اینترنتی رویسا

شما همراهان عزیز می‌توانید به جای استفاده از سیر یا پیاز تازه که به بو و طعم آن حساسیت دارید، از پودر سیر یا پودر پیاز موجود در فروشگاه اینترنتی رویسا استفاده کنید که همان خاصیت را دارا بوده و طعم ملایم‌تری به غذای شما می‌دهد. مجموعه رویسا با بیش از ربع قرن سابقه درخشان در زمینه محصولات آردی، پودری و گرانولی با بهترین کیفیت، بدون واسطه و قیمت مناسب در خدمت شما عزیزان می‌باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *