آموزش آشپزی

طرز تهیه شیرهای گیاهی بدون لاکتوز- مجله زندگی رویسا

طرز تهیه 4 نوع شیر گیاهی بدون لاکتوز

سلام به همراهان همیشگی رویسا امروزه خیلی از افراد به دنبال یک رژیم غذایی سالم و مقوی هستند، بسیاری از افراد به دلیل مشکلات گوارشی ممکن است نسبت به لاکتوز یا شیر حیوانی حساسیت داشته باشند یا اصلا رژیم غذایی گیاه‌خواری را پیشه کرده باشند. در این مقاله چند مدل از تهیه شیرهای گیاهی که …

طرز تهیه 4 نوع شیر گیاهی بدون لاکتوز ادامه »

طرز تهیه صبحانه پرک جو دوسر در 5 دقیقه- مجله زندگی رویسا

صبحانه سالم و مقوی با پرک جودوسر در 5 دقیقه…

جو دوسر درمیان غلات از ارزش غذایی بالایی برخوردار است اما متاسفانه اکثر مردم از خاصیت آن بی اطلاع بوده و در رژیم غذایی خود مصرف نمی‌کنند. در این مقاله به ارزش غذایی جو دوسر پرداخته و صبحانه کامل و ساده‌ای را تهیه می‌کنیم. جودوسر به دلیل دارا بودن فیبر بالا، چربی و پروتئین بیشتر، …

صبحانه سالم و مقوی با پرک جودوسر در 5 دقیقه… ادامه »

طرز تهیه سالاد میوه رنگین کمان- مجله زندگی رویسا

طرز تهیه سالاد میوه رنگین کمان رژیمی

امروزه به خاطر سبک زندگی مدرن، خیلی از افراد دچار اضافه وزن و در پی آن ابتلا به انواع امراض و بیماری‌ها، آنها رو درگیر کرده است. بنابراین تغییر در نوع رژیم غذایی کمک زیادی به این افراد می‌کند. در این پست یک نوع سالاد میوه بسیار مقوی و با فیبر فراوان به شما آموزش …

طرز تهیه سالاد میوه رنگین کمان رژیمی ادامه »

طرز تهیه استیک گوشت با سس مخصوص - مجله زندگی رویسا

طرز تهیه استیک گوشت مزه‌دار شده با سس مخصوص در طبیعت

ایرانی ها علاقه زیادی به خوردن گوشت در غذاها مخصوصا کباب دارند. برای همین برای پختن گوشت روش‌های مختلف و ادویه و سس‌های گوناگونی رو تهیه و استفاده می‌کنند. در این مقاله سعی شده یک روش متفاوت و در عین حال ساده رو برای تهیه یک استیک گوشت گوساله به همراه سس مخصوص به شما …

طرز تهیه استیک گوشت مزه‌دار شده با سس مخصوص در طبیعت ادامه »

طرز تهیه 5 سالاد فصل پاییزی

تو هر فصلی میوه‌های رنگارنگی وجود داره که میتونید با اونها انواع سالادهای خوشمزه و دلپذیر درست کنید. فصل پاییز هم پر از میوه‌های خوشمزه چون انار و سیب و پرتقال و لبو و کدو تنبل و.. است که باهاش میتونید سالادهای دلخواهتونو تهیه کنید. در این پست 5 سالاد فصل رو براتون آوردیم که …

طرز تهیه 5 سالاد فصل پاییزی ادامه »

انار و دنیایی از کاربرد- مجله زندگی رویسا

انار و دنیایی از کاربرد…

آیین شب یلدا یکی از کهن‌ترین آیین‌های ما ایرانیان است اما خوشبختانه این آیین از آن دسته مراسمی است که هر چه کهنه‌تر می‌شود به یادماندنی‌تر و عزیزتر می‌شود. این شب نمادی از برکت، تندرستی، فراوانی و شادمانی است و با خوردن آجیل و میوه‌های خاص مانند هندوانه، انار و ازگیل به شب زنده‌داری پرداخته …

انار و دنیایی از کاربرد… ادامه »

تست های ویژه صبحانه- مجله زندگی رویسا

تست‌های مغذی ویژه صبحانه و میان وعده

حتما شما هم از قدیمیا و هم از پزشک‌ها و مشاوران سلامت بارها و بارها از اهمیت خوردن صبحانه و میان وعده شنیده‌اید. اما بسیاری از افراد به دلیل یکنواختی در شکل و ظاهر صبحانه ناراضی هستن و از خوردن آن امتناع می‌کنند. حتی افراد شاغل در بسیاری از اوقات از این وعده بسیار مهم …

تست‌های مغذی ویژه صبحانه و میان وعده ادامه »

سوپ جوپرک خامه‌ای - مجله زندگی رویسا

طرز تهیه سوپ جو پرک خامه‌ای

با گذشت یک ماه از خزان رنگارنگ، کف خیابان پر از برگ‌های زرد و نارنجی است، دیگر نسیم به مهربانی ماه مهر نمی‌وزد و کمی با قدرت و شتاب بیشتر در حرکت است و به باد سرد و سوزناک بدل شده است. در این هنگام تنها یک سوپ داغ می‌تواند گرما بخش وجود شود. در …

طرز تهیه سوپ جو پرک خامه‌ای ادامه »

طرز تهیه استاک یا عصاره گوشت و سبزیجات- رویسا

طرز تهیه استاک یا عصاره

استاک همان عصاره چیزی است که به غذا اضافه می‌کنند تا عطر و طعم خوبی به خود بگیرد. استاک در اکثر غذاهای آبکی و سس‌ها استفاده می‌شود. استاک از استخوان گاو و گوساله، مرغ، ماهی و سبزیجات تهیه می‌شود. حتما شما برای مزه‌دار کردن خورش، سوپ یا غذاهایتان از عصاره‌های آماده صنعتی، خرید و استفاده …

طرز تهیه استاک یا عصاره ادامه »

10 فوت و فن آشپزی - رویسا

10 فوت و فن آشپزی با رویسا

افرادی که به آشپزی علاقه دارند یا در این حرفه قرار دارند و حتی شاید افرادی که برای گذران زندگی مجبور به انجام پخت غذاها هستند می‌دانند که علاوه بر طعم، عطر و زیبایی غذا، باید به بافت غذا توجه زیادی داشت چرا که یکی از نکته‌های مهم آشپزی، ظاهر و بافت غذا است. برنج، …

10 فوت و فن آشپزی با رویسا ادامه »