سلام به همراهان عزیز رویسا
در این پست میخواهیم طرز تهیه نان بدون گلوتن را آموزش دهیم. در پی بسیاری از تحقیقات، دانشمندان به این نتیجه رسیدهاند که استفاده از محصولات بدون گلوتن علاوه بر افرادی که دارای بیماری سلیاک میباشند، برای سلامت دیگر افراد نیز بسیار مفید است. در واقع رژیم غذایی بدون گلوتن، برای دستگاه گوارش بسیار مفید است. با این حال با این رژیم میتوان به افرادی که قصد لاغر کردن و تناسب اندام را دارند، کمک کرد. این رژیم، انرژی افراد را بالا برده و از رفع خستگی و التهاب در بیماران سلیاکی میکاهد. برای تهیه یک نان خوشمزه بدون گلوتن با ما همراه باشید…
مواد لازم برای تهیه نان تست بدون گلوتن خانگی
آرد بدون گلوتن 1 پیمانه
آرد بادام ½ پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
پودر دانه کتان ¼ پیمانه
پودر اسفرزه 2 ق چ خ
نمک 1 ق چ خ
خمیرمایه 1 ق ق خ (10 گرم)
آب گرم 1 پیمانه
کره آب شده ¼ پیمانه
عسل 2 ق ق خ
طرز تهیه نان تست بدون گلوتن
1- در مرحله اول آرد بدون گلوتن هر آردی که بر مبنای آرد گندم، جو و جو دوسر نباشد میتوان استفاده کرد را با آرد بادام و خمیر مایه و نمک ترکیب میکنیم.
2- در مرحله دوم پودر دانه کتان و پودر اسفرزه و آب را با هم مخلوط و آنقدر هم میزنیم تا مواد با هم یکدست شوند.
3- مخلوط مرحله دوم را به ترکیب مرحله اول اضافه نموده، با استفاده از همزن با سری خمیرگیر آنرا هم میزنیم . در این هنگام تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه میکنیم. 2 قاشق عسل داشتیم و کره آب شده که به این ترکیب به ترتیب اضافه میکنیم و به مدت 6 دقیقه با همزن مخلوط میکنیم تا خمیر یکدست به دست آید.
4- قالب خود را چرب کنید و خمیر را در آن بریزید و به مدت 45 دقیقه به آن استراحت دهید و سپس در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شد بگذارید تا بپزد. بعد از 20 دقیقه نان شما آماده است و از فر خارج کنید.
ویدئو طرز تهیه این نان تست بدون گلوتن خوشمزه:
تهیه مواد بدون گلوتن در فروشگاه اینترنتی رویسا
مجموعه رویسا با بیش از ربع قرن سابقه درخشان در حوزه تولید مواد اولیه صنایع غذایی همچون انواع آردها، محصولات پودری و گرانولی، ارائه دهنده محصولات بدون گلوتن همچون آرد جو دوسر، آرد برنج، آرد ذرت، پودر نشاسته ذرت، آرد نخودچی و… با تضمین کیفیت، بدون واسطه و نازلترین قیمت در خدمت خانوادههای ایرانی میباشد.
سلام
دوست عزیز آرد جو و جو فاقد گلوتن است. البته بستگی دارد از کجا تهیه کرده باشید. چون اگر در جوار محصولات گلوتنی قرار گیرد به گلوتن آلوده می شود. مجموعه رویسا آرد جو را در آزمایشگاه کنترل کیفی بررسی نموده و ویدئویی تحت این عنوان در صفحه اینستاگرامی انتشار داده است. لطفا جهت اطلاع بیشتر به صفحه اینستاگرام مراجعه بفرمایید.
سلام، من تا بهحال دو بار این تست رو درست کردهم و نسبتاً خوب شده ولی نمیدون چرا یه رگ تلخی داره. آیا ممکنه از پودر کتان یا اسفرزه باشه؟ و آیا میشه اینا رو حذف کنم؟
آدرس اینستاگرام شما چیه؟
سلام دوست عزیز
اسفرزه و پودر کتان در نان های فاقد گلوتن موجب چسبندگی آن میگردد و تا جای ممکن بهتر است حذف یا جایگزین نگردد. اما استفاده از صمغ زانتان نیز در تهیه نان های بدون گلوتن میتواند به شما کمک نماید.