تست های ویژه صبحانه- مجله زندگی رویسا

تست‌های مغذی ویژه صبحانه و میان وعده

حتما شما هم از قدیمیا و هم از پزشک‌ها و مشاوران سلامت بارها و بارها از اهمیت خوردن صبحانه و میان وعده شنیده‌اید. اما بسیاری از افراد به دلیل یکنواختی در شکل و ظاهر صبحانه ناراضی هستن و از خوردن آن امتناع می‌کنند. حتی افراد شاغل در بسیاری از اوقات از این وعده بسیار مهم غفلت می‌کنند. توصیه ما به شما این است که به هیچ عنوان از این وعده غافل نشوید و با کمی تغییر در ظاهر آن و با استفاده از میوه‌های رنگین و مغذی در صبحانه، اوقات دلپذیر و وعده‌ایی متفاوتی را تجربه کنید. در ادامه انواع تست برای وعده‌های صبحانه و میان وعده آشنا می‌شویم. پس با ما همراه باشید…

طرز تهیه تست میوه‌ای- مجله زندگی رویسا

تست میوه‌ای

در وعده صبحانه، بر روی یک برش نان تست شده، مقداری خامه صبحانه بمالید و با برش‌هایی از میوه‌های تازه یا کمپوت شده روی آن را تزئین و سرو کنید.

طرز تهیه تست عسلی کنجدی- مجله زندگی رویسا

تست عسلی کنجدی

برای وعده صبحانه، روی یک برش تست شده، مخلوطی از یک قاشق سوپ‌خوری ارده و یک قاشق سوپ‌خوری عسل بمالید و با برش‌هایی از موز، مقداری کنجد، مغز بادام هندی( خرد شده) و پودر پسته تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه تست شکلاتی- مجله زندگی رویسا

تست شکلاتی

یکی از موارد بسیار خوشمزه و پرطرفدار در وعده صبحانه، خوردن شکلات و نوتلا است که با استفاده از نان تست شده می‌توان به شکلی دیگر تزئین و میل کرد. روی یک برش نان تست شده، مقداری شکلات صبحانه بمالید و روی آن را با چند برش از میوه‌های مورد علاقه خود مانند موز، توت فرنگی، تمشک یا حتی دانه‌های انار و پرتقال یا نارنگی و مقداری مغز بادام یا فندق تزئین و سرو کنید.

طرز تهیه تست ماسکارپونه- مجله زندگی رویسا

تست ماسکارپونه

پنیر ماسکارپونه طعمی دلپذیر و خوشایندی برای اکثر افراد دارد و ترکیب آن با مواد و میوه‌های مختلف لذت خوردن آن را دو چندان می‌کند. برای وعده صبحانه روی یک برش نان تست شده، مقداری پنیر ماسکارپونه بمالید و روی آن را با میوه‌های دلخواه یا خرمای پوست‌کنده و حتی بادام پرک شده یا مغزهای مختلف تزئین و سرو کنید.

تست ژانبون ویژه میان وعده

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *