طرز تهیه 4 دمنوش انار جذاب زمستانی- مجله زندگی رویسا

طرز تهیه 4 دمنوش اناری جذاب زمستانی…

دونوش چای انار- مجله زندگی رویسا

چای انار

مواد لازم:
آب انار 250 میلی لیتر
آب سیب (شیرین نشده) 250 میلی لیتر
چای (دم کرده) 250 میلی لیتر
شکر ( نرم و دانه ریز) 30 گرم
آب لیمو ترش تازه 20 میلی لیتر
چوب دارچین 2 تکه
میخک کامل 6 عدد

طرز تهیه:
آب انار، آب سیب، چای، شکر و آب لیموترش را در قوری مناسبی بریزید و مخلوط کنید. دارچین و میخک را در تنظیفی قرار دهید و با نخ ببندید و به داخل قوری انتقال دهید و 2 الی 3 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهیدتا کاملا دم بکشد. پس از این مدت، دارچین و میخک را جدا کنید و دمنوش را در لیوان مورد نظر بریزید و به صورت گرم سرو کنید.

طرز تهیه دمنوش انار عسلی- مجله زندگی رویسا

دمنوش انار عسلی

مواد لازم:
آب انار 300 میلی لیتر
آب پرتقال 50 میلی لیتر
آب 100 میلی لیتر
عسل 120 گرم
رنده پوست نصف پرتقال
چوب دارچین 1 تکه
طرز تهیه:
آب انار، آب پرتقال، آب، عسل و چوب دارچین ررا در قوری مناسبی بریزید و هم بزنید تا عسل با میوه ها به خوبی ترکیب شود سپس رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و قوری را به مدت 1 ساعت روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پس از این مدت، دمنوش انار عسلی را در لیوان‌های مورد نظر بریزید و سرو کنید.

دمنوش انار معطر- مجله زندگی رویسا

دمنوش انار معطر

آنچه خوبان همه دارند ، در این دمنوش یکجا جمع شده است. زنجبیل با طبع گرم، میخک با خاصیت ضدعفونی کنندگی‌اش و هل سبز با عطر بی‌نظیرش. دمنوش انار معطر برای جمع‌های دوستانه بسیار مناسب است.
مواد لازم:
آب انار 250 میلی لیتر
آب پرتقال 125 میلی لیتر
زنجبیل ( بدون پوست و خرد شده) 1 تکه
چوب دارچین 1 تکه
میخک 1/3 قاشق چایخوری
هل سبز 2 عدد
بادیان رومی 1 عدد
پرتقال ( حلقه ای خرد شده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه
آب انار، آب پرتقال، زنجبیل، دارچین، میخک، هل و بادیان رومی را در قوری مناسبی بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 30 دقیقه فرصت دهید تا دم بکشد. پس از این مدت قوری را از روی حرارت بردارید، دمنوش را از صافی عبور دهید و در لیوان‌های مورد نظر بریزید. سپس برش‌های پرتقال را اضافه و بصورت گرم سرو کنید.

دمنوش انار

مواد لازم:
چوب دارچین 1 تکه
بادیان رومی 1 عدد
دانه انار 200 گرم

طرز تهیه
چوب دارچین، بادیان رومی و دانه انار را در قوری مناسبی قرار دهید. سپس روی آن مقداری آب جوش بریزید. به مدت 15 دقیقه به آن فرصت دهید تا بماند و دم بکشد. دمنوش انار را به همراه نبات بنوشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *