سلام به همراهان همیشگی رویسا
امروزه خیلی از افراد به دنبال یک رژیم غذایی سالم و مقوی هستند، بسیاری از افراد به دلیل مشکلات گوارشی ممکن است نسبت به لاکتوز یا شیر حیوانی حساسیت داشته باشند یا اصلا رژیم غذایی گیاهخواری را پیشه کرده باشند. در این مقاله چند مدل از تهیه شیرهای گیاهی که بدون لاکتوز و بسیار مقوی هستند میپردازیم. در واقع طریقه تهیه همهی آنها یکسان است. پپس با ما همراه باشید…
مواد لازم
بادام درختی خام 1 پیمانه
جو پرک 1 پیمانه
دانه لوبیای سویا 1 پیمانه
شاهدانه 1 پیمانه
آب 4 پیمانه ( به ازای هر کدام)
طرز تهیه
1-ابتدا هر کدام از دانههایی که مایلید را یک شبانه روز در آب بخیسانید. پس از آن آب آن را بکشید و جدا کنید.
2- دانهها را به همراه 4 پیمانه آب در مخلوطکن بریزید و آنقدر بزنید تا کاملا نرم و یکدست و بصورت پوره شوند.
3- سپس مواد را در یک تنظیف تمیز بریزید و آنقدر فشار دهید تا عصاره آن خارج شود. حالا شیر گیاهی آماده و قابل استفاده است. نوش جان…
نکته:
1- در مورد تهیه شیر سویا بعد از عصاره گیری آن را با حرارت ملایم گرم کنید و به مدت 15 دقیقه آرام بجوشد .
2- برای نگهداری شیرهای گیاهی از بطریهای شیشهای در دار استفاده کنید.
3- از این شیرها در انواع کیک و شیرینی یا غذاها میتوانید استفاده کنید.
مجوعه رویسا با نیم قرن سابقه درخشان در حوزه صنعت غذایی کشور، تولید کننده انواع آردها، پودر و مواد گرانولی است. برای بازدید و خرید از محصولات رویسا، به فروشگاه اینترنتی رویسا مراجعه نمایید. شما میتوانید انواع آرد جودوسر، پرک جو را از رویسا تهیه نمایید. رویسا گلچینی از بهترینهاست.