طرز تهیه بیسکوئیت یخچالی- مجله زندگی رویسا

طرز تهیه بیسکوئیت پروتئینی بدون فر

حتما شما هم برای تهیه یک میان وعده در روز دچار سردرگمی می‌شوید و به فکر یه وعده غذایی سالم برای خانواده هستید. در این مقاله به شما تهیه یک بیسکوئیت سالم و مقوی که خیلی راحت و بدون فر درست می‌شود آموزش می‌دهیم. این میان وعده سرشار از پروتئین است اما نه از نوع حیوانی بلکه از غلات کامل تهیه شده و بدون گلوتن است و برای فرادی که حساسیت و مشکلات گوارشی مانند بیماری سلیاک و غیره دارند بسیار مناسب است. برای تهیه این بیسکوئیت با ما همراه باشید…

مواد لازم:

خرما 5 عدد

کره بادام زمینی 1 پیمانه

عسل 1/3 پیمانه

پودر پروتئین سویا 1/2 پیمانه

آرد جو دوسر 1 و نیم پیمانه

عصاره وانیل 1 ق چ خ

نمک 1 پنس

آب 1/4 پیمانه ( به مقدار لازم)

شکلات تلخ چیپسی 3/4 پیمانه

روغن نارگیل 2 ق چ خ

طرز تهیه:

1- ابتدا تمام مواد شامل خرما، آرد جو دوسر، پودر پروتئین سویا، کره بادام زمینی، وانیل، عسل و نمک را در یک غذاساز با دور تند ریخته تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شود.

2- آب را کم کم به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری و چسبندگی پیدا کند. اگر زیاد شل شد به آن آرد جو دوسر اضافه کنید.

3- مواد را در ظرفی مناسب بریزید و با پشت قاشق یا کف دست به آن فشار بیاورید و پهن کنید.

4- شکلات چیپسی را آب کرده و روی آ بریزید و پهن کنید.

5- مواد را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا بیسکوئیت آماده شود. می‌توانید آن را برش بزنید و سرو کنید. نوش جان…

نکته:

1- سعی کنید خرمای بکار رفته در بیسکوئیت نرم باشد وگرنه قبل از مصرف آن را چند دقیقه در آب ولرم خیس کنید و پوست آن را جدا کنید.

2- از کره بادام زمینی کاملا طبیعی و خشک استفاده کنید.

3- به جای پودر پروتئین سویا می‌توانید از پودر آب پنیر نیز استفاده کنید زیرا این مواد سرشار از پروتئین هستند.

ارزش غذایی 1 تکه از بیسکوئیت:

انرژی: 199 کیلوکالری

پروتئین: 6 گرم

قند: 13 گرم

چربی: 8 گرم

کربوهیدرات: 25 گرم

فیبر: 2 گرم

مجوعه رویسا با نیم قرن سابقه درخشان در حوزه صنعت غذایی کشور، تولید کننده انواع آردها، پودر و مواد گرانولی است. برای بازدید و خرید از محصولات رویسا، به فروشگاه اینترنتی رویسا مراجعه نمایید. شما می‌توانید انواع آرد جودوسر، پودر پروتئین سویا، پرک جو را از رویسا تهیه نمایید. رویسا گلچینی از بهترین‌هاست.

آموزش ویدئویی تهیه بیسکوئیت یخچالی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *