طرز تهیه کیک کرامبل آلبالو کافی شاپی

کیک آلبالو از خوشمزه ترین کیک هاست. شما می‌توانید با شروع فصل تابستان و رسیدن میوه آلبالو این کیک خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در عصرهای تابستان با یک لیوان چای یا نوشیدنی خنک لذت ببرید. در صورتی که می‌خواهید این کیک را در دیگر فصول سال تهیه کنید می‌توانید در اواخر بهار و تابستان که فصل رسیدن این میوه است، هسته های آن را جداسازی کرده و فریزر کنید تا تمام فصول در دسترستان باشد. اگر شما هم از جمله افرادی هستید که به طعم ترش و ملس آلبالو علاقه مندید، می‌توانید این کیک آلبالو خوش طعم را تهیه کنید.
لایه رویی این کیک دارای بافت کرامبلی است که علاوه بر ظاهر زیبایی که به کیک می‌بخشد؛ در بافت بهتر و طعم کیک نیز موثر است. برای تهیه این کیک آلبالو با لایه رویی کرامبلی همراه مجله رویسا باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک کرامبل آلبالو:

آرد نول یا آرد قنادی2 پیمانه
شکر1 پیمانه
شیر2 قاشق غذا خوری کمتر از 1/2 پیمانه
تخم مرغ3 عدد
روغن مایع1/2 پیمانه
بکینگ پودر2 قاشق چای خوری
وانیلنوک قاشق چای خوری
سرکه1 قاشق چای خوری
آلبالو بدون هسته 300 تا 350 گرم

برای خرید مواد اولیه کیک کرامبل آلبالویی از فروشگاه رویسا با کیفیت و قیمت مناسب وارد لینک های زیر شوید:👇🏼

مواد لازم برای تهیه لایه کرامبلی

آرد نول (قنادی)1/2 پیمانه
کره سرد50 گرم
شکر قهوه ای1/4 پیمانه
پودر دارچین به دلخواه1/2 قاشق مربا خوری

طرز تهیه کیک کرامبل آلبالو

• مرحله اول (تهیه لایه کرامبلی)
برای تهیه لایه کرامبلی آرد قنادی را درون ظرف مناسبی بریزید و شکر قهوه ای را به آن اضافه نماید. کره سرد را تکه تکه نمایید و به ترکیب آرد و شکر اضافه نمایید و با پشت قاشق یا چنگال تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید و بعد مواد را در یخچال بگذارید و به سراغ تهیه بقیه مراحل بروید.

• مرحله دوم (تهیه باتر میلک)
برای درست کردن باترمیلک ابتدا شیر را بجوشانید و زمان دهید تا از حرارت آن کاسته شود. برای تهیه باتر میلک گرمای شیر باید به صورتی باشد که وقتی انگشت خود را برای چند ثانیه درون شیر می‌گذارید. گرمای شیر را احساس کنید ولی دست شما نسوزد. در این زمان می‌توانید یک قاشق چای خوری سرکه سفید را به شیر اضافه نمایید و به مدت حدود 10 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا حالت بریدگی پیدا کند. بعد از این مرحله می‌توانید آن را به هم بزنید تا یکدست شود سپس برای تهیه کیک آلبالو از آن استفاده کنید. برای تهیه باتر میلک از سرکه سفید استفاده می‌شود اما در صورتی که سرکه سفید در دسترس شما قرار نداشت؛ می‌توانید از آب لیموی تازه به جای سرکه سفید استفاده کنید.

• مرحله ی سوم
آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه الک نمایید و کنار بگذارید. تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با هم زن برقی به هم بزنید تا زمانی که مایه کیک روشن و کرمی رنگ شود. سپس روغن مایع را به مواد اضافه نمایید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید. در ادامه باترمیلک را به مواد اضافه کنید و به هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. آرد و بکینگ را که از قبل الک کرده اید در چند مرحله به مایه کیک اضافه نمایید و با لیسک یا هم زن دستی در حد مخلوط و یکدست شدن به هم بزنید. مایه کیک را درون قالب کمربندی 23 سانتی که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و سطح آن را با لیسک صاف کنید.

• مرحله ی آخر
آلبالوهای هسته گرفته را درون آرد بغلتانید و روی مایه کیک بچینید. مواد کرامبلی را روی آن پخش نمایید. در صورت دلخواه می‌توانید از پرک بادام نیز برای تزیین روی کیک استفاده نمایید. مواد را در فر از قبل گرم شده به مدت 45 الی 50 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد. برای اطمینان از پخت کیک خلال یا سیخ چوبی را درون کیک فرو کنید در صورتی که خرده های کیک به آن چسبده نباشد کیک شما پخته است. بعد از پخت می‌توانید روی مواد پودر قند الک نمایید و آن را در ظرف سرو مورد نظر قرار دهید.

نکات تهیه کیک آلبالو

•استفاده از آلبالوی فریزر شده در تهیه این کیک از آب پس دادن و له شدن آلبالو جلوگیری می‌نماید و همچنین به آبدارتر ماندن آلبالو در کیک کمک می‌کند. برای تهیه آلبالو فریزر شده باید از روز قبل آلبالوها را شسته و هسته آن را جدا نمایید و بعد آنها را اندازه گیری کنید و در زیپ کیپ درون فریزر قرار دهید.

• با توجه به لایه کرمبلی این کیک امکان برگرداندن آن وجود ندارد، بهتر است برای تهیه این کیک از قالب های کمربندی استفاده نمایید. در غیر این صورت حتما از کاغذ روغنی برای زیر و دور قالب استفاده کنید تا با بلند کردن کاغذ روغنی، کیک را از قالب جا نمایید.

• حتما در حین کار چند بار کاسه را با لیسک دورگیری نمایید تا کیک بوی زحم تخم مرغ نگیرد و تمام مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

• بعد از تهیه مواد کرامبلی آن را تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید و در زمان استفاده از یخچال خارج کنید و با استفاده ار رنده دانه درشت مواد کرامبلی را روی کیک رنده کنید یا با دست مواد را خرد کرده و روی کیک بریزید.

• برای نگهداری از این کیک می‌توان آن را به مدت 4 الی 5 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *