کیک شکلاتی از پرطرفدارترین انواع کیک بین مردم است که با روکش گاناش، طعمی متفاوت دارد. در ترکیبات این کیک نه تنهال شکلات نقش اصلی را ایفا میکند، بلکه ظاهر خامه شکلاتی آن ویژگی منحصر به فردی به کیک داده است. از این رو میتوان در مناسبتهای خاص مانند روز مادر آن را تهیه کرد. با ما همراه باشید با نکات تهیه این کیک شکلاتی…
مواد لازم:
آرد نول 340 گرم
شکر 400 گرم
پودر کاکائو 75 گرم
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پنس
شیر پرچرب 325 میلیلیتر
تخممرغ 3 عدد
روغن مایع 150 میلیلیتر
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
قهوه داغ ( دم کشیده) 300 میلیلیتر
مواد لازم برای فیلینگ کیک:
پنیر خامهای یا مارسکارپونه 100 گرم
کره بادام زمینی 60 گرم
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر قند 75 گرم
شیر پرچرب 75 میلیلیتر
خامه فرم گرفته 200 گرم
طرز تهیه کیک شکلاتی:
1- ابتدا مواد خشک همچون آرد، شکر، پودر کاکائو، جوش شیرین، بیکینگ پودر . نمک را از الک رد کرده و خوب با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
2- در ظرفی دیگر مواد تر همچون شیر، تخم مرغ، عصاره وانیل، روغن مایع را با هم آنقدر با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
3- در این مرحله مواد تر و خشک را با هم ترکیب و خوب مخلوط کنید. مواد که با هم مخلوط شد قهوه دم کشیده داغ را بهآ« اضافه کنید و همزمان با همزن هم بزنید.
4- کف قالب را چرب و آرد پاشی کنید و سپس مواد را در قالب بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد که از قبل روشن کردهاید، به مدت 45 دقیقه قرار دهید . پس از آن کیک را از فر خارج کرده و بعد از گذشت نیم ساعت که قالب و کیک خنک شد آن را از قالب خارج کنید.
طرز تهیه فیلینگ کیک:
1- ابتدا پنیر خامهای را با کره بادام زمینی و عصاره وانیل با همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
2- در این مرحله پودر قند و شیر را به مواد بالا اضافه و خوب مخلوط کنید.
3- در انتها خامه فرم گرفته را اضافه و با مواد خوب مخلوط کنید و در نهایت بین کیک به عنوان فیلینگ استفاده کنید.
4- گاناشی که از قبل آماده کردهاید را روی کیک بریزید و در یخچال قرار دهید. نوش جان