آموزش شیرینی پزی

کیک پایه اسفنجی نرم و لطیف با پف عالی

کیک اسفنجی از کیک های ساده با بافتی نرم و لطیف است که در سراسر جهان به عنوان کیک پایه نیز شناخته شده است. کیک اسفنجی مناسب ترین کیک برای تهیه کیک های خامه ای و روکش فوندانت می‌باشد. کیک پایه بسیار لطیف است و پف زیادی دارد. از جمله عواملی که موجب پف کردن …

کیک پایه اسفنجی نرم و لطیف با پف عالی ادامه »

دستور تهیه کوکی پایه مناسب برای رویال آیسینگ

کوکی از میان وعده ها و تنقلات خوشمزه و جذاب است که اکثر افراد از کودکان گرفته تا بزرگسالان به آن علاقه مندند. این بیسکوئیت (کوکی) در شکل ها و طعم های مختلف قابل تهیه می‌باشد و با توجه به ترکیبات به کار رفته دارای انواع مختلفی می‌باشد. در این آموزش قصد داریم تا با …

دستور تهیه کوکی پایه مناسب برای رویال آیسینگ ادامه »

قالب های سیلیکونی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

قالب های سیلیکونی یکی از قالب های مناسب برای تهیه انواع کیک، مافین، انواع دسر ها، شکلات، مولدها و… می‌باشد. این قالب ها دسته بزرگی از لوازم قنادی را شامل می‌شوند و در طرح، شکل و اندازه های مختلفی به بازار هدف عرضه می‌گردند. قالب های سیلیکونی از پلیمر ساخته شده اند و انعطاف پذیری …

قالب های سیلیکونی چیست و چه کاربردهایی دارد؟ ادامه »

نکات طلایی در استفاده از قالب های سیلیکونی ژله

ژله از خوشمزه و پر طرفدارترین انواع دسرهاست که بسیاری از افراد و بچه ها به آن علاقه مندند. این دسر در انواع و اقسام مختلف و به شکل های متفاوتی قابل تهیه است. یکی از نکات مهم در تهیه ژله استفاده از قالب های مناسب و جدا کردن ژله یا دسر از قالب به …

نکات طلایی در استفاده از قالب های سیلیکونی ژله ادامه »

انتخاب مناسب ترین قالب برای تهیه انواع کیک

قنادی و شیرینی پزی از حرفه های پرطرفدار و محبوب در بین علاقه مندان این حوزه است و بسیاری از افراد به عنوان سرگرمی و برای پرکردن اوقات فراغت به این حرفه روی آورده اند. امروزه بدون استفاده از ابزار قنادی مناسب دریافت نتیجه ی دلخواه کاری دشوار است. برای موفقیت در حرفه آشپزی و …

انتخاب مناسب ترین قالب برای تهیه انواع کیک ادامه »

کیک کرامبل آلبالو _ طرز تهیه کیک کرامبل آلبالو کافی شاپی

کیک آلبالو از خوشمزه ترین کیک هاست. شما می‌توانید با شروع فصل تابستان و رسیدن میوه آلبالو این کیک خوشمزه را در منزل تهیه نمایید و از خوردن آن در عصرهای تابستان با یک لیوان چای یا نوشیدنی خنک لذت ببرید. در صورتی که می‌خواهید این کیک را در دیگر فصول سال تهیه نمایید می‌توانید …

کیک کرامبل آلبالو _ طرز تهیه کیک کرامبل آلبالو کافی شاپی ادامه »

طرز تهیه مافین توت فرنگی به ساده ترین روش

مافین نوعی نان نیمه شیرین یا کیک است که بر اساس میزان شیرینی و نحوه استفاده از روغن ها و کره به دو نوع مافین آمریکایی و مافین انگلیسی تقسیم می‌شود. معمولا به خمیر مافین آمریکایی، شکر، کره و بکینگ پودر می‌افزایند و در کاغذی که به فنجان شباهت دارد پخته می‌شود. به همین جهت …

طرز تهیه مافین توت فرنگی به ساده ترین روش ادامه »

کیک برگردان شلیل با رویه کاراملی

کیک برگردان شلیل از جمله کیک های تابستانی است که با میوه شلیل تهیه می‌شود. شلیل دارای خواص بسیاری است که از جمله آن می‌توان به خواص آنتی اکسیدانی اشاره کرد. آنتی اکسیدان های موجود در میوه شلیل از سلول های بدن شما در مقابل آسیب رسانی رادیکال های آزاد جلوگیری می‌نماید. از شلیل می‌توان …

کیک برگردان شلیل با رویه کاراملی ادامه »

دونات فوری با پودر هسته خرما

دونات یکی از انواع پیراشکی هاست و از جمله میان وعده های پرطرفدار در سراسر دنیا محسوب می‌شود. دستور تهیه دونات در کشور های مختلف متفاوت است اما مواد اصلی تشکیل دهنده آن شامل شیر، آرد، روغن و تخم مرغ بوده که در تمام دستورها مشترک است. معمولا برای تهیه دونات ها پس از آماده …

دونات فوری با پودر هسته خرما ادامه »

طرز تهیه نان خامه ای و نکات طلایی برای پخت بهتر آن

نان خامه ای یا شیرینی نارنجکی یکی از شیرینی های پرطرفدار است که حالتی توپی شکل دارد. برای آماده سازی آن ابتدا خمیر نان خامه ای را تهیه کرده و پس از پخته و سرد شدن، درون آن را با خامه فرم داده شده، بستنی، حلوا، کارامل و یا کاستارد پر می‌کنند. برای تزیین این …

طرز تهیه نان خامه ای و نکات طلایی برای پخت بهتر آن ادامه »