آموزش شیرینی پزی

چیز کیک کافی شاپی لوتوس

چیزکیک یکی از دسرهای بین المللی شناخته شده در جهان است که پیشینه اصلی استفاده از آن، به جزیره دلوس در یونان باستان برمی‌گردد. برای تهیه چیزکیک غالبا از پنیر خامه ای استفاده می­‌گردد و برخی دیگر از مواد تشکیل دهنده چیزکیک شامل کره، بیسکویت، شکر، خامه و ژلاتین می‌باشد. چیزکیک یخچالی را پس از …

چیز کیک کافی شاپی لوتوس ادامه »

دسر لطیفه جذاب و خوشمزه

دسر ها از جمله غذا های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر دنیا می‌باشند که عمدتا با طعم های شیرین تهیه می‌شوند. فرمول و سبک درست کردن انواع دسر ها با هم متفاوت است. مواد اولیه بسیاری از آنها حاوی شیر، پودر ژلاتین، انواع نشاسته ها، انواع آرد ها و … می‌باشد. دسر ها را به …

دسر لطیفه جذاب و خوشمزه ادامه »

طرز تهیه شیرینی پنجره ای ترد و خوشمزه

شیرینی پنجره ای یکی از شیرینی های سنتی بوده که قدمت و محبوبیت بسیاری بین مردم دارد. این شیرینی به نام هایی همانند نان پنجره ای، خاتون پنجره یا مُنَقّا نیز شناخته می‌شود. شیرینی نان پنجره ای معمولا در جشن ها و مناسبت ها برای پذیرایی از مهمان ها تهیه می‌گردد. دستور تهیه این شیرینی …

طرز تهیه شیرینی پنجره ای ترد و خوشمزه ادامه »

دستور تهیه بسبوسه با خامه

بسبوسه یا هریسه از کیک های محبوب و پر طرفدار است که با آرد سمولینا تهیه شده و همانند کیک شربتی و کیک باقلوا به شربت آغشته می‌گردد. پودر نارگیل نیز از افزودنی های محبوب آن به حساب می‌آید. روی این کیک را می‌توان با مغزیجات دلخواه مانند بادام، پسته، خامه و شیر عسلی تزیین …

دستور تهیه بسبوسه با خامه ادامه »

کنافه چیست؟

این غذا نوعی دسر بسیار پر طرفدار در خاورمیانه به خصوص در ترکیه و کشور های عربی از جمله فلسطین می­‌باشد. تلفظ آن در زبان عربی به نام کُنافه یا  کَنافه و در زبان ترکی کونفه است. در هر دو دستور تهیه عربی و ترکی از رشته هایی که با آرد سمولینا تهیه می­‌شود استفاده …

کنافه چیست؟ ادامه »

طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی با سس شکلاتی

چوروس که گاهی دونات اسپانیایی نامیده می‌شود، نوعی اسنک است که ترکیب اصلی آن شامل روغن، آب و آرد بوده و بقیه مواد تشکیل دهنده آن ممکن است با توجه به دستور های تهیه آن متفاوت باشد. خمیر این شیرینی و مواد موجود در آن و همچنین روش تهیه آن شباهت بسیاری به شیرینی بامیه …

طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی با سس شکلاتی ادامه »

تهیه فرنی با نشاسته ذرت و آرد برنج

فرنی غذایی مقوی و با ارزش غذایی بالا برای همه افراد خصوصا کودکان و کهنسالان است. آرد برنج و شیر اجزای اصلی تشکیل دهنده آن می‌باشند و در کنار آنها می‌توانید از انواع نشاسته ها به خصوص نشاسته ذرت استفاده نمایید. نشاسته ذرت بافت نرم و لطیفی به آن می‌دهد و علاوه بر آن خواص …

تهیه فرنی با نشاسته ذرت و آرد برنج ادامه »

شیرینی آب دندون یا باب دندان؛ شیرینی سنتی مازندران

یکی از شیرینی های بسیار پر طرفدار و خوشمزه مازندران شیرینی آب دندون یا آب دندان یا باب دندون می­‌باشد و همانطور که از اسم آن پیداست چون بافت نرم و تردی دارد به راحتی در دهان آب می­‌شود. این شیرینی از قدیم در جشن ها و اعیاد طبخ می­‌شده است و در اندازه های …

شیرینی آب دندون یا باب دندان؛ شیرینی سنتی مازندران ادامه »

کوکی شکلات و قهوه

کوکی قهوه با طعم شکلات، یک بیسکوئیت با طعم بی نظیر و خوشمزه است که برای سرو در دورهمی های عصرانه مورد استفاده قرار می­‌گیرد. برای تهیه کوکی با طعم قهوه می‌­توانید از انواع قهوه ها مانند قهوه اسپرسو، قهوه ترک، کاپوچینو و … استفاده نمایید و بسته به تندی قهوه مقدار آن را کم …

کوکی شکلات و قهوه ادامه »

شیرینی محلی مازندرانی آغوز کنا یا آغوز کناک

این شیرینی از جمله شیرینی های سنتی و پرطرفدار استان مازندران و به خصوص شهرستان آمل می­‌باشد. در تهیه آن از آرد برنج در کنار گردو استفاده شده است که علاوه بر طعم خاص و فوق العاده آن ارزش تغذیه ای این شیرینی را بالا برده و خواص بالایی به آن می­‌بخشد. این شیرینی را …

شیرینی محلی مازندرانی آغوز کنا یا آغوز کناک ادامه »