ایرانی ها علاقه زیادی به خوردن گوشت در غذاها مخصوصا کباب دارند. برای همین برای پختن گوشت روشهای مختلف و ادویه و سسهای گوناگونی رو تهیه و استفاده میکنند. در این مقاله سعی شده یک روش متفاوت و در عین حال ساده رو برای تهیه یک استیک گوشت گوساله به همراه سس مخصوص به شما آموزش داده شود. حتما این غذا رو امتحان کنید و لذت ببرید.
مواد لازم سس مخصوص:
پیاز قرمز بزرگ 1 عدد
سیر تازه 1 بوته
فلفل دلمه قرمز ( پاپریکا) 1 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه نیمکوب به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار دلخواه
جعفری تازه 20 گرم
مواد لازم برای پخت گوشت:
سیر 5 یا 6 حبه
کره 100 گرم
گوشت 1 کیلو
رزماری تازه 3 شاخه
آویشن تازه 20 گرم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه نیمکوب به مقدار دلخواه
طرز تهیه سس مخصوص:
1- ابتدا پیاز و فلفل دلمه قرمز و سیر را ریز خرد کرده و در ظرفی مناسب با هم کوبیده و مخلوط میکنیم.
2- روغن زیتون فراوان به همراه نمک و فلفل سیاه نیمکوب و برگهای جعفری تازه به آن اضافه کرده و دوباره به قدری میکوبیم تا مواد کاملا یکدست و با هم مخلوط شوند. سپس سس آماده است و آن را کنار گذاشته و به سراغ تهیه استیک گوشت میرویم.
طرز تهیه استیک گوشت
1- ابتدا گوشت را تمیز شسته و بر روی تخته تمیز قرار داده و به آن نمک و فلفل سیاه نیمکوب میزنیم. تابه را روی شعله قرار داده و کمی روغن به آن اضافه میکنیم تا داغ شود.
2- در این مرحله گوشت را در تابه قرار داده تا سرخ شود. کمی که سرخ شد، رزماری و سیر نیمکوب شده به همراه آویشن و کره به تابه اضافه میکنیم. آویشن و رزماری و سیر ، عطر خوبی به گوشت داده و بوی زحم آن را میگیرد.
3- پس از اینکه گوشت کاملا سرخ شد و پخت، آن را از تابه خارج کرده و به دلخواه برش میزنیم. سس را روی برشهای گوشت ریخته و سرو و نوش جان نمایید.
نکته:
1- میتوانید به جای آویشن و رزماری تازه، از پودر آویشن و رزماری و حتی پودر سیر برای طعمدار کردن گوشت استفاده کنید.
2- برای تهیه سس مخصوص به جای فلفل دلمه قرمز، از پودر پاپریکا میتوانید استفاده کنید.
3- بهتر است به جای پودر فلفل سیاه از دانه فلفل سیاه استفاده کرده و هنگام طبخ آن را نیمکوب کنید زیرا عطر و بوی تازهتری داشته و غذا را خوشمزهتر میکند.