طرز تهیه استیک گوشت با سس مخصوص - مجله زندگی رویسا

طرز تهیه استیک گوشت مزه‌دار شده با سس مخصوص در طبیعت

ایرانی ها علاقه زیادی به خوردن گوشت در غذاها مخصوصا کباب دارند. برای همین برای پختن گوشت روش‌های مختلف و ادویه و سس‌های گوناگونی رو تهیه و استفاده می‌کنند. در این مقاله سعی شده یک روش متفاوت و در عین حال ساده رو برای تهیه یک استیک گوشت گوساله به همراه سس مخصوص به شما آموزش داده شود. حتما این غذا رو امتحان کنید و لذت ببرید.

مواد لازم سس مخصوص:

پیاز قرمز بزرگ 1 عدد

سیر تازه 1 بوته

فلفل دلمه قرمز ( پاپریکا) 1 عدد متوسط

نمک و فلفل سیاه نیمکوب به مقدار لازم

روغن زیتون به مقدار دلخواه

جعفری تازه 20 گرم

مواد لازم برای پخت گوشت:

سیر 5 یا 6 حبه

کره 100 گرم

گوشت 1 کیلو

رزماری تازه 3 شاخه

آویشن تازه 20 گرم

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه نیمکوب به مقدار دلخواه

طرز تهیه سس مخصوص:

1- ابتدا پیاز و فلفل دلمه قرمز و سیر را ریز خرد کرده و در ظرفی مناسب با هم کوبیده و مخلوط می‌کنیم.

2- روغن زیتون فراوان به همراه نمک و فلفل سیاه نیم‌کوب و برگ‌های جعفری تازه به آن اضافه کرده و دوباره به قدری می‌کوبیم تا مواد کاملا یکدست و با هم مخلوط شوند. سپس سس آماده است و آن را کنار گذاشته و به سراغ تهیه استیک گوشت می‌رویم.

طرز تهیه استیک گوشت

1- ابتدا گوشت را تمیز شسته و بر روی تخته تمیز قرار داده و به آن نمک و فلفل سیاه نیم‌کوب میزنیم. تابه را روی شعله قرار داده و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم تا داغ شود.

2- در این مرحله گوشت را در تابه قرار داده تا سرخ شود. کمی که سرخ شد، رزماری و سیر نیم‌کوب شده به همراه آویشن و کره به تابه اضافه می‌کنیم. آویشن و رزماری و سیر ، عطر خوبی به گوشت داده و بوی زحم آن را می‌گیرد.

3- پس از اینکه گوشت کاملا سرخ شد و پخت، آن را از تابه خارج کرده و به دلخواه برش می‌زنیم. سس را روی برش‌های گوشت ریخته و سرو و نوش جان نمایید.

نکته:

1- می‌توانید به جای آویشن و رزماری تازه، از پودر آویشن و رزماری و حتی پودر سیر برای طعم‌دار کردن گوشت استفاده کنید.

2- برای تهیه سس مخصوص به جای فلفل دلمه قرمز، از پودر پاپریکا می‌توانید استفاده کنید.

3- بهتر است به جای پودر فلفل سیاه از دانه فلفل سیاه استفاده کرده و هنگام طبخ آن را نیم‌کوب کنید زیرا عطر و بوی تازه‌تری داشته و غذا را خوشمزه‌تر می‌کند.

شما می‌توانید نحوه پخت این غذا بصورت تصویری در ویدئو ذیل ببینید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *