طرز تهیه مربای کدو حلوایی و زنجبیل- مجله زندگی رویسا

طرز تهیه مربای کدو حلوایی با زنجبیل و لیمو

مربا گرچه شیرین است اما فصل که تغییر می‌کند، ذات شیرین مربا هم دگرگون می‌شود. اکنون دیگر خبری از مربای توت فرنگی و آلبالو با رنگ‌های دلبرشان نیست. فصل سرد است و میوه‌های پاییزی و زمستانی…

با توجه به ورود فصل سرما و شیوع بیماری‌های فصلی چون سرماخوردگی و آنفولانزا، بهتر است سیستم دفاعی بدن تقویت شود تا دچار بیماری و مشکل نشوید. لذا تغذیه مناسب که دارای طبع گرم و سرشار از ویتامین باشد بسیار توصیه می‌شود. در این مقاله طرز تهیه یک مربای بسیار خوشمزه و پرخاصیت را با عنوان مربای کدو حلوایی و زنجبیل و لیمو را ارائه دادیم. امیدوارم این مربا را در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید…

مواد لازم:

کدو حلوایی 1 عدد بزرگ

شکر 1 و 1/4 پیمانه

لیمو ترش تازه 1 عدد

زنجبیل تازه 1عدد متوسط

طرز تهیه:

1- ابتدا کدو حلوایی را بشورید و پوست آنرا بگیرید و خرد کنید. سپس آنرا در ظرفی ریخته و با شکر مخلوط کنید و بگذارید تا یک شب در دمای اتاق بماند و آب بیندازد.

2- یک عدد لیمو ترش تازه را چند تکه کرده و در مخلوط کن بریزید تا کاملا حالت خمیری و یکدست شود.

3- زنجبیل تازه را پوست کنده و آنرا رنده کنید.

4- لیمو و زنجبیل را به مخلوط کدو حلوایی و شکر اضافه کرده و بر روی شعله ملایم گاز بگذارید تا بپزد. 30 دقیقه زمان دهید و هر چند دقیقه یکبار هم بزنید.

5- پس از پخت می‌توانید آنرا بکوبید و له کنید یا با توجه به سلیقه خود آنرا بصورت تکه تکه بگذارید.

6- سپس مربا را در ظرف‌های تمیز بریزید و نوش جان کنید.

نکته:

1- برای گرفتن پوست زنجبیل، ابتدا پوست آنرا با لبه یک قاشق چایخوری بتراشید تا به راحتی جدا شود.

2- اگر زنجبیل تازه ندارید می‌توانید از پودر زنجبیل استفاده کنید.

در ذیل ویدئو مراحل تهیه مربا را ببینید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *