مربا گرچه شیرین است اما فصل که تغییر میکند، ذات شیرین مربا هم دگرگون میشود. اکنون دیگر خبری از مربای توت فرنگی و آلبالو با رنگهای دلبرشان نیست. فصل سرد است و میوههای پاییزی و زمستانی…
با توجه به ورود فصل سرما و شیوع بیماریهای فصلی چون سرماخوردگی و آنفولانزا، بهتر است سیستم دفاعی بدن تقویت شود تا دچار بیماری و مشکل نشوید. لذا تغذیه مناسب که دارای طبع گرم و سرشار از ویتامین باشد بسیار توصیه میشود. در این مقاله طرز تهیه یک مربای بسیار خوشمزه و پرخاصیت را با عنوان مربای کدو حلوایی و زنجبیل و لیمو را ارائه دادیم. امیدوارم این مربا را در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید…
مواد لازم:
کدو حلوایی 1 عدد بزرگ
شکر 1 و 1/4 پیمانه
لیمو ترش تازه 1 عدد
زنجبیل تازه 1عدد متوسط
طرز تهیه:
1- ابتدا کدو حلوایی را بشورید و پوست آنرا بگیرید و خرد کنید. سپس آنرا در ظرفی ریخته و با شکر مخلوط کنید و بگذارید تا یک شب در دمای اتاق بماند و آب بیندازد.
2- یک عدد لیمو ترش تازه را چند تکه کرده و در مخلوط کن بریزید تا کاملا حالت خمیری و یکدست شود.
3- زنجبیل تازه را پوست کنده و آنرا رنده کنید.
4- لیمو و زنجبیل را به مخلوط کدو حلوایی و شکر اضافه کرده و بر روی شعله ملایم گاز بگذارید تا بپزد. 30 دقیقه زمان دهید و هر چند دقیقه یکبار هم بزنید.
5- پس از پخت میتوانید آنرا بکوبید و له کنید یا با توجه به سلیقه خود آنرا بصورت تکه تکه بگذارید.
6- سپس مربا را در ظرفهای تمیز بریزید و نوش جان کنید.
نکته:
1- برای گرفتن پوست زنجبیل، ابتدا پوست آنرا با لبه یک قاشق چایخوری بتراشید تا به راحتی جدا شود.
2- اگر زنجبیل تازه ندارید میتوانید از پودر زنجبیل استفاده کنید.