سلام به همراهان عزیز رویسا
با شروع فصل زیبای پاییز هوا کم کم خنک میشه و فصل استفاده از میوههای نوبر همچون کدو تنبل فرا میرسه. کدو تنبل خاصیت فراوانی دارد که مفصلا در مقالهای به آن پرداخته شده است. از این میوه لذیذ میشه به صورتهای مختلفی در غذاها و شیرینیها استفاده کرد. امروز میخواهیم از آن در تهیه یک کیک استفاده کنیم. طرز پخت این کیک بسیار ساده و طعم آن عمیقا خوشمزه است. در این مقاله ویدئویی از طرز تهیه کیک کدو حلوایی بصورت مرحله به مرحله برای شما قرار داده شده است. برای اینکه از طرز تهیهاش اطلاع پیدا کنید حتما با ما همراه باشید:
مواد لازم برای تهیه کیک کدو تنبل:
روغن مایع ½ پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 و ¼ پیمانه
پوره کدو تنبل/حلوایی 1 پیمانه
شیر 1/3 پیمانه
آرد 1 و 2/3 پیمانه
بیکینگ پودر ¼ ق چ خ
جوش شیرین ½ ق چ خ
نمک ½ ق چ خ
جوز هندی ¼ ق چ خ
وانیل ¼ ق چ خ
پودر دارچین ½ ق چ خ
تخمه کدو یا تخم آفتابگردان 1/3 پیمانه (دلخواه)
طرز تهیه کیک کدو حلوایی:
قبل از شروع به کار کردن حتما مواد اولیه را بصورت دقیق تهیه بفرمایید. برای اطلاع از نکات اندازهگیری در آشپزی به مقاله نکتههای طلایی قبل از شیرینیپزی سر بزنید…
مرحله اول
1- ابتدا مواد خشک که شامل آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، جوز هندی، دارچین و وانیل است را بخوبی با هم ترکیب کنید.
نکته: در این قسمت پودر وانیل استفاده شده است. اگر شما وانیل مایع استفاده میکنید آن را با مواد تر ترکیب کنید.
مرحله دوم
2- در ظرفی جداگانه مواد تر که شامل شکر، شیر، روغن، تخم مرغ و پوره کدو حلوایی است را با هم مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
3- در این مرحله مخلوطهای خشک و تر را با هم ترکیب کنید و سعی کنید زیاد هم نزید و در قالبی که کمی چرب کرده اید و کف آن کاغذ روغنی گذاشتهاید بریزید و در فر که از قبل روشن کرده و گرم شده به درجه 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار دهید.
نکته تهیه کیک کدو حلوایی با رویسا:
طرز تهیه این کیک بسیار ساده و آسان است. طبق دستور بالا میتوانید به راحتی آن را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید. اما ممکن است شما دوست داشته باشید در این کیک از مواد میانی چون تخمه کدو، تخمه آفتابگردان، شکلات چیپسی، گردو، پودر نارگیل و کشمش یا حتی پودر گل محمدی استفاده کنید که البته بسته به سلیقه خود میتوانید هر کدام که دوست دارید در مرحله آخر به آن اضافه کنید و لذت ببرید.
اولین نکته ایی که باید یادآور شوم این است که مواد اولیه مخصوصا تخم مرغ و شیر باید به دمای محیط برسد و بدین منظور قبل از استفاده، 1 ساعت زودتر از یخچال بیرون بیاورید.
برای تهیه این کیک نیاز به پوره کدو حلوایی است که میتوانید به صورت آماده از سوپر مارکت خرید یا خود در منزل تهیه کنید. برای تهیه پوره کدو حلوایی در منزل به مقاله آن مراجعه کنید.
برای تزیین این کیک هم میتوانید از تخمه کدو استفاده کنید تا شکل زیبایی به خود بگیرد. قبل از اینکه کیک را در فر قرار دهید روی آن تخمه کدو بریزید.
فر را 20 دقیقه قبل از قرار دادن کیک در آن روشن و روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
برای این کیک اندازه قالب 13 در 23 سانتی متر مناسب است که از قالب نان مستطیلی شکل استفاده شده است. قالب را کمی چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید.
پس از یکساعت خلال دندانی درون کیک فرو ببرید اگر تمیز بیرون آماد کیک شما پخته است. البته زمان پخت کیک به اندازه قالب شما هم بستگی دارد. هرچه قالب بزرگتر باشد زمان پخت کوتاه تر میشود.
تا زمانی که مطمئن نشدید کیک پخته است در فر را باز نکنید. وقتی کیک را از فر خارج کردید صبر کنید تا کیک و قالب خنک شود سپس کیک را از قالب درآورید.
ویدئو طرز تهیه کیک کدو حلوایی:
تهیه مواد اولیه قنادی با کیفیت:
تاثیر مواد اولیه با کیفیت در تهیه کیک و شیرینی و آشپزی بر کسی پوشیده نیست و نتیجه کار را بسیار مطلوب میکند. مجموعه رویسا با بیش از 25 سال سابقه درخشان در جهت تولید و تامین مواد پودری، گرانولی و مواد اولیه قنادی، پیشرو در صنعت غذایی کشور میباشد. پیشنهاد رویسا به شما استفاده از آرد گندم قنادی، بیکینگ پودر، دارچین، جوز هندی، وانیل، جوش شیرین، پودر نارگیل، تخمه آفتابگردان و قالب نان مستطیلی بدون واسطه و با قیمت مناسب، برای تهیه این رسپی به شما است.
دستپخت دلبرانه شما
شما عزیزان میتوانید در منزل دستور بیان شده را استفاده و نتیجه کار را برایمان ارسال کنید. شما همچنان میتوانید پیشنهادها و تجربیات خودتون را در زیر این پست با ما درمیان بگذارید.
تا یه دستور خوشمزه دیگه خدانگهدار.