طرز تهیه کازان_دیبی Kazandibi، دسر خوشمزه ترکیه ای …
مواد لازم:
آرد برنج / 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت / 6 قاشق غذاخوری
شکر / یک دوم پیمانه
شیر / 3 پیمانه
گلاب / یک چهارم پیمانه
وانیل / یک چهارم ق چ ( در صورت تمایل )
کره یا خامه / 2 ق س ( در صورت تمایل )
خلال پسته / برای تزئین
طرز تهیه:
۱- آرد برنج و نشاسته ذرت را در شیر سرد حل کنید.
۲- شکر، گلاب و وانیل را اضافه کرده روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا به جوش آید و غلیظ شود.
۳- از روی حرارت برداشته،2 قاشق غذاخوری کره یا خامه اضافه کنید و هم بزنید تا رویه نبندد.
۴- برای لایه کاراملی، ابتدا کره را کف قالب مورد نظر بمالید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اضافه کره را از ظرف خارج کنید. (میتوان از قالب گرد ساده و یا قالب های کوچک تک نفره هم برای تهیه این دسر استفاده کرد).
۵- شکر را کف قالب پاشیده، روی حرارت بگذارید تا ذوب شده و کاراملی شود.
۶- قالب را از روی حرارت برداشته، چند قاشق از کرم را اضافه کره، با کارامل مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید به مدت 2 دقیقه تا کمی بجوشد.
۷- سپس همه کرم را روی کارامل بریزید و قالب را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.
#رویسا_گلچینی_از_بهترین_ها
کامنت بگذارید