آموزش

طرز تهیه کازان_دیبی Kazandibi، دسر خوشمزه ترکیه ای…

طرز تهیه کازان_دیبی Kazandibi، دسر خوشمزه ترکیه ای

مواد لازم:

آرد برنج / ۲ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت / ۶ قاشق غذاخوری

شکر / یک دوم پیمانه

شیر / ۳ پیمانه

گلاب / یک چهارم پیمانه

وانیل / یک چهارم ق چ ( در صورت تمایل )

کره یا خامه / ۲ ق س ( در صورت تمایل )

خلال پسته / برای تزئین

طرز تهیه:

۱- آرد برنج و نشاسته ذرت را در شیر سرد حل کنید.

۲- شکر، گلاب و وانیل را اضافه کرده روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا به جوش آید و غلیظ شود.

۳- از روی حرارت برداشته،۲ قاشق غذاخوری کره یا خامه اضافه کنید و هم بزنید تا رویه نبندد.

۴- برای لایه کاراملی، ابتدا کره را کف قالب مورد نظر بمالید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اضافه کره را از ظرف خارج کنید. (میتوان از قالب گرد ساده و یا قالب های کوچک تک نفره هم برای تهیه این دسر استفاده کرد).

۵- شکر را کف قالب پاشیده، روی حرارت بگذارید تا ذوب شده و کاراملی شود.

۶- قالب را از روی حرارت برداشته، چند قاشق از کرم را اضافه کره، با کارامل مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید به مدت ۲ دقیقه تا کمی بجوشد.

۷- سپس همه کرم را روی کارامل بریزید و قالب را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.

#رویسا_گلچینی_از_بهترین_ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *