سلام به همراهان عزیز رویسا
امروز با یه دستور کیک دیگه به اسم مافین هلو در خدمتتون هستیم. هلو یکی از میوههای پرطرفدار و خوشمزه فصل تابستونه و مصرف زیادی مخصوصا در کیک و دسر داره. تا این فصل قشنگ تمام نشده بهتره یه کیک مافین خوشمزه با طعم تابستانی را با ما امتحان کنید و از لذتش بینصیب نمونید. پس با ما همراه باشید:
مواد لازم برای تهیه مافین هلو برای 6 نفر
آرد 195 گرم ( یک و نیم پیمانه)
شکر 100 گرم
بیکینگ پودر 2 ق چ خ
دارچین ¼ ق چ خ
نمک ¼ ق چ خ
جوز هندی 1/8 ق چ خ
روغن مایع 80 میلیلیتر(1/3 پیمانه)
عسل 1 ق غ خ
تخم مرغ 1 عدد
شیر 120 گرم(1/2 پیمانه)
وانیل ¼ پیمانه
هلو خرد شده 1 و ½ پیمانه ( 2 عدد هلو کوچک)
رومال ساده:
شکر 1 و ½ ق غ خ
دارچین 1 پنس (1/8 ق چ خ)
رومال کرامبل:
شکر قهوهای 70 گرم
آرد 60 گرم
کره آب شده 30 گرم
طرز تهیه مافین هلو:
1- در اولین مرحله مواد خشک که شامل: آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک، دارچین، وانیل و جوز هندی رنده شده را با هم مخلوط میکنیم.
نکته: اگروانیل مایع است آنرا با مواد تر و تخم مرغ مخلوط کنید.
2- در مرحله دوم مواد تر شامل: تخم مرغ، شیر، عسل و روغن مایع را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.
نکته : شیر و تخم مرغ باید به دمای محیط رسیده باشند.
3- در مرحله سوم مواد تر را به مواد خشک اضافه میکنیم.
نکته: هنگام ترکیب مواد تر و خشک آنرا زیاد هم نزنید تا مافین شما بیش از حد سفت نشود. بهتر است کمی آرد مشخص باشد و کاملا ترکیب نشود.
4- در مرحله چهارم هلوهای خرد شده را به مواد اضافه نموده و با لیسک دورانی هم میزنیم تا هلوها خوب ترکیب شوند. در این مرحله نیز دقت کنید زیاد مواد همزده نشوند.
5- در مرحله پنجم کپسولهای کاغذی مافین را در قالب مافین قرارداده و به مقدار مساوی از مواد در قالبها میریزیم.
6- مرحله ششم تهیه رومال برای مافین است. 2 راه برای رومال به شما پیشنهاد میشود:
• اول رومال ساده است که مخلوط مقداری شکر سفید و دارچین است که روی مافین میپاشید. میتوانید بسته به ذائقه خود دارچین را حذف کنید. وجود شکر سفید روی مافین رنگ آن را طلایی کرده و حالت تردی به آن میدهد.
• دوم رومال کرامبل است که مخلوطیاز مقداری شکر قهوهایی و آرد است. اگر مایلید تکههای هلو ریز خرد شده با آنها مخلوط کنید و مقداری کره آب شده به آن بیافزایید و این مخلوط را روی مافین ها بریزید.. این رومال، ترکیب گلولهای و کرامبل به مافین میدهد.
7- دمای فر را از قبل بر روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و مافینها را حدود 15 دقیقه در فر قرار میدهیم.
نکته: اگر رومال مافین کرامبل باشد نیاز به کمی زمان بیشتر برای پخت دارد. پس از 15 دقیقه با خلال دندان در مافین فرو کنید و بیرون بیاورید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد مافین شما پخته شده است.
ویدو طرز تهیه مافین هلو:
نحوه نگهداری مافین هلو
مافینها در ظرف دردار در دمای محیط؛ به مدت 2 روز ، در یخچال به مدت 4 روز ماندگاری دارد. حتی میتوانید آن را تا 1 ماه در فریزر نگهداری کنید.
تهیه مواد اولیه با کیفیت قنادی
تاثیر مواد اولیه با کیفیت در تهیه کیک و شیرینی و آشپزی بر کسی پوشیده نیست و نتیجه کار را بسیار مطلوب میکند. مجموعه رویسا با بیش از 25 سال سابقه درخشان در جهت تولید و تامین مواد پودری، گرانولی و مواد اولیه قنادی، پیشرو در صنعت غذایی کشور میباشد. پیشنهاد رویسا به شما استفاده از آرد گندم قنادی، بیکینگ پودر، دارچین، جوز هندی، وانیل، قالب مافین و کپسول مافین بدون واسطه و با قیمت مناسب، برای تهیه این رسپی به شما است.
دستپخت دلبرانه شما
حتما این دستور را استفاده و نتیجه کار را برایمان ارسال کنید. شما میتوانید پیشنهادها و تجربیات خودتون را در زیر این پست با ما درمیان بگذارید.
تا یه دستور خوشمزه دیگه خدانگهدار.