بلاگ

نگاهی به محصولات تراریخته و نکات مثبت و منفی آنها

استفاده از محصولات تراریخته مخالفان و موافقان زیادی دارد. آمارهای رسمی نشان می‌دهد تغییرات اقلیمی می‌توانند تا سال ۲۰۵۰ باعث کاهش ۲۳درصدی در تولید محصولات اصلی کشاورزی ازجمله ذرت، گندم، برنج و سویا شوند. مقدار پروتئین و روی و آهن موجود در محصولات کشاورزی اصلی براثر تغییرات اقلیمی به میزان درخور توجهی کاهش خواهد یافت. علاوه ‌بر این نبود امنیت غذایی مشکل مهمی در سطح جهان است. محصولات تراریخته محصولاتی هستند که با تکنیک‌های دقیق مهندسی ژنتیک برای رفع نیاز بشر با محصولات مفید تولید می‌شوند و می‌توانند در بخش‌های مختلف مانند پزشکی، دارویی، صنعتی و کشاورزی استفاده شوند.

در ادامه فایل pdf مربوط به به این موضوع با عنوان ” نگاهی به محصولات تراریخته و نکات مثبت و منفی آنها ” قابل دانلود می باشد.

نگاهی به محصولات تراریخته

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *