بلاگ

نگاهی به وضعیت تولید شکلات، بیسکوئیت و شیرینی در ایران

سال هاست که صنایع شیرینی و شکلات، تراز سالانه مثبت بالای ۳۰ الی ۴۰ درصد، دارد. رتبه صادرات این صنعت در میان صنایع غذایی، همواره اول یا دوم بوده است.

متن کامل این مطلب به صورت فایل پی دی اف (pdf) قابل دریافت است.

دانلود مقاله نگاهی به وضعیت تولید شکلات، بیسکوئیت و شیرینی در ایران

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *