آموزش, بلاگ

تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت

تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت

برای آگاهی از تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت ابتدا باید به خوبی آنها را بشناسید

آرد ذرت:

یکی از نکات قابل توجه در رابطه با دو محصول آرد ذرت و نشاسته ذرت این است که این دو محصول کاملا از هم جدا و مجزا بوده که هر کدام از این محصولات در تهیه کیک، شیرینی و قنادی نقش مهمی دارند. نحوه تولید، و کاربرد هر یک از این محصولات کاملا با هم متفاوت بوده و در صورت استفاده هر کدام در جای دیگر مسلما آن نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد و شاید مجبور به دور ریختن محصول تولیدی خود باشید.

پیشنهاد مطالعه:  آرد جو   –  آرد برنج

لذا ما به شما کمک میکنیم تا با کاربرد آرد ذرت و نشاسته ذرت بیشتر آشنا شوید.

ارد ذرت از نرمی خاصی برخوردار است که این نرمی به واسطه آسیاب شدن دانه های ذرت به دست می اید. روش تهیه آرد ذرت همانند آرد گندم بوده که با آسیاب کردن به دست می اید و محصول نهایی آُیاب هم یک ارد نرم و لطیف می باشد که آرد ذرت نام دارد.

رنگ آرد ذرت بعد از آُیاب شدن ارتباط مستقیمی با دانه های ذرت خام داردف بنابراین می توان این نتیجه حاصل شد که با توجه به رنگ زرد دانه های ذرت، آردی متمایل به رنگ زرد یا تیره خواهیم داشت.

آرد ذرت همانند سایر آرد های مورد استفاده در مصارف آشپزی، شیرینی پزی و قنادی دارای مش بندی و اندازه های متفاوتی می باشد و این تغییر ابعاد در اندازه آرد می تواند تفاوت هایی را در بافت تولیدات داشته باشد.

تجربیات و شواهد نشان داده است که آرد ذرت با مش بندی ریز هم از آرد گندم زبرتر و قابل تشخیص تر است.

موارد کاربرد آرد ذرت را میتوان به تهبه خمبر و نان اشاره کرد اما در تهیه سایر غذاها هم کاربرد دارد.

نشاسته ذرت :

برای تولید نشاسته ذرت احتیاج به دستگاه های صنعتی ویژه دارد که این دستگاه به فرآوری دانه های ذرت و استخراج نشاسته ذرت می پردازد.

یکی از عاملین غلظت همانند سایر نشاسته، نشاسته ذرت است که این خصوصیات باعث می شود تا بافت محصول تولید شده غلیظ تر شود. به نحوی می توان گفت که نشاسته ذرت دارای بافتی خاص می باشد و در صورت قرار دادن مقداری از نشاسته ذرت در بین انگشتان خود می توانید صدای جیر آن را بشنوید که این صدا روی بافت نرم و لطیف نشاسته ذرت تاثیر نمی گذارد.

از موارد مصرف نشاسته ذرت می توان در تهیه و تولید انواع سوپ، دسر و سس اشاره کرد زیرا این ماده می تواند غلظت و بافت محصولات تولیدی را افزایش و بهبود دهد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *