رویسا
نشاسته برنج چیست – خواص نشاسته برنج – فروش نشاسته برنج
...

نشاسته از پرمصرف‌ترين و پرکاربردترین مواد غذايي است كه در عين مصرف آن در رژيم‌هاي غذايي مختلف، كاربردهاي بي‌شماري نيز در صنعت دارد. نشاسته را بیشتر از گندم و ذرت استخراج میکنند ولی با توجه به اينكه 90 درصد وزن برنج سفيد را نشاسته تشكيل مي‌دهد بايد به اين منبع غني توجه كافي شود.

اگر به دنبال یک نشاسته بسیار خوب هستید، نشاسته برنج می تواند یک انتخاب درست و عالی باشد. نشاسته برنج دارای کوچکترین اندازه و پرمصرف ترین آنها نسبت به سایر نشاسته ها است.

 

لذا با توجه به هزینه پايين خرید برنج‌هاي پرمحصول و نامرغوب، استفاده از خرده‌هاي غيرقابل مصرف آنها، در توليد نشاسته برنج اقتصادي و به صرفه تر خواهد بود، همچنین گرانول‌های نشاسته برنج بسيار كوچكتر از انواع مشابه در ساير غلات هستند.

در برخي كشورهاي دنيا فرآوری نشاسته از برنج عملاً انجام مي‌گيرد. از جمله مواردی كه نشاسته برنج با نسبت به ساير نشاسته‌ها ارجحيت دارد موارد زير می باشد.

– توليد غذاي كودك که مصرف کنندگان بیشماری را شامل می شود.

– توليد برخی كاغذهاي مخصوص و مواد اوليه عكاسي.

نشاسته باعث بافت های منحصر به فرد در محصولات لبنی می شود. به لطف خواص منحصر به فرد آن، نشاسته برنج جایگزین بسیار مناسبی نسبت به ژلاتین در تولید فرآوری محصولات لبنی در محصولات لبنی شود.

براي استخراج نشاسته برنج میبایست در ابتدا پروتئين را از دانه برنج جدا كرد.

از آنجا كه 80 درصد پروتئين برنج محلول در قليا مي‌باشد از محلول هيدروكسيدسديم براي جداسازي بخش پروتئيني استفاده مي‌كنند.

ساختمان كريستالي خاص گرانول‌هاي نشاسته در ايفاي نقش ژلاتينه شدن بسيار مؤثر مي‌باشد و فرآيند به نحوي طراحي گرديده است كه حداقل صدمات به ساختمان كريستالي گرانول‌هاي نشاسته وارد آيد.

علاوه بر اهمیت نشاسته در غذای کودک، این ماده در شیرینی ها، غذاهای آماده، غذاهای کم چرب، سوپ ها، سس ها و تعدادی از موارد دیگر هم استفاده می شود.

 

غذاهای دارای نشاسته منابع غنی از انرژی و یکی از منوهای اصلی در رژیم غذایی ما به حساب می آیند. همچنین نشاسته ها دارای فیبر، کلسیم، آهن و ویتامین B  هستند. برخی افراد بر این باورند که غذاهای دارای ذخایر نشاسته باعث چاق شدن میشوند اما بر خلاف این باورها، آن ها دارای کالری کمی هستند.

نشاسته پس از ورود به دهان و برخورد با بزاق، به کربوهیدارت های ساده تری به نام مالتوس تبدیل می شود.

 

برای تهیه برنج طارم محلی می توانید از این صفحه اقدام کنید

ما در یک مطلب جداگانه طرز تهیه برنج کته را به طور کامل توضیح داده ایم.

کامنت بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید0
هیچ محصولی را به سبد خرید اضافه نکردید
ادامه خرید
0